Stranger Things u listopadu na malim ekranima

images/thumbnails/images/NAR/107231/stranger1-1.jpg
facebook.com/StrangerThingsTV
Barbara Strelar
Autor: 

Barbara Strelar

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Fanovi popularne serije 'Stranger things' sada imaju još više razloga veseliti se dolasku jeseni. Netflix objavila je kako je datum premijere druge sezone serije pomaknut s 31. listopada, na 27. listopada, što je itekako oduševilo nestrpljive gledatelje. 

Autori setrije, braća Duffer, otkrila su kako će nova sezona imati devet epizoda i bit će mračnija, s više elemenata horora nego prva sezona. 

'Stranger Things' je probudio nostalgiju za '80-ima, jer je radnja i smještena u to vrijeme. Autori su vjerno prikazali to doba, kroz način odijeanja glumaca, glazbu i način života. Naravno, sve to uz veliku dozu horora i znanstvene fantastike.  Uz obavijest o datumu nove sezone je objavljena fotografija i službeni opis radnje: 1984. godina, stanovnici Hawkinsa u Indiani se još uvijek oporavljaju od horora koji su proživjeli. Iako je Will Byers spašen, ovaj put preživjelima prijeti jedno veće zlo...

Prva sezona je postala veliki hit prošlo ljeto, a bavi se stanovnicima malog grada čiju svakodnevnicu uznemiri nestanak djeteta nakon čega na grad počinju djelovati naizgled nadnaravne sile i tajna vladina organizacija. U glavnim ulogama ponovno će se pojaviti Millie Bobby Brown, Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp i Charlie Heaton.

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Petar Grašo - Ako te pitaju02. Franka - S tobom03. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova04. Parni Valjak - Vrijeme05. Detour - Bez Tebe06. Domenica - Vidi se iz aviona07. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme08. Antonela Doko - O čemu pričamo09. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu10. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe11. Marin Jurić-Čivro - Vjetar12. Mia - Kiša13. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom14. Vanna - Najbolji ljudi15. Danijela Martinović - Telefon16. Tedi Spalato - Najlipša na svitu

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite