HGSS opet nasmijava svojim objavama

images/thumbnails/images/NAR/108476/hgss_hgss-1.jpg
facebook.com/HrvatskaGSS
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Hrvatska gorska služba spašavanja ima ozbiljan i opasan posao, ali to ne znači da se ne znaju šaliti, i kroz šalu zapravo reći važnu poruku. Zadnja je upućena turistima koji vole popiti. Točnije, HGSS je samo ponovno objavio poruku iz lipnja, ali tema je opet aktualna.

"Dragi turisti. Bit će ekstremno vruće sljedeći tjedan u Hrvatskoj, na kopnu pogotovo. Hidratizirajte se! Pijenje alkohola nije hidratiziranje. Pijenje alkohola je opijanje". 

Turistima koji vole planinariti i istraživati, također su duhovito i kratko poručili da budu na oprezu.

"Dragi turisti, ovu panoramsku vožnju želite izbjeći."

HGSS samo na Facebooku prati više od 33 tisuće ljudi, koji su oduševljeni načinom na koji služba komunicira s ljudima. 

images/thumbnails/images/NAR/108476/hgss_poruka.jpg

HGSS poruka

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme02. Parni Valjak - Vrijeme03. Mia - Kiša04. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu05. Domenica - Vidi se iz aviona06. Boris Novković - Čista ljubav07. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe08. Luka Nižetić - Voli me kao kiša09. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova10. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom11. Danijela Martinović - Telefon12. Indira - Dođi13. Colonia - Maskenbal14. Marko Kutlić - Srce se spasilo15. Darko Rundek i Ekipa - Tamni jorgovan16. Pravila Igre - Muška suza

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite