Što je tebi Najbolje od Hrvatske?

images/thumbnails/images/NAR/105308/franciska_Bosnjak.jpg
Hrvatska obala
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Plaže, jela, planine, močvare, čak i pustinje – sve to možeš vidjeti u Lijepoj našoj. Hrvatska ima što za ponuditi - bilo da je riječ o znamenitostima, o prirodnim ljepotama, kulturi, tradiciji, jelima. Zato smo na Narodnom odlučili sve prikazati u Najboljem od Hrvatske.

Tako te svaki dan vodimo na jednu od lokacija, a sve kako bi što bolje upoznali Domovinu. Svaki kutak naše zemlje je dragulj sam za sebe: npr. Dubrovačke zidine – jedinstvene u svijetu; Kopački rit – najveća močvara u Europi, stanište je brojnih životinjskih vrsta; Soparnik – autohtoni specijalitet iz dalmatinskih Poljica; Lunjski maslinici na Pagu, dom je najstarije masline na svijetu… Ovo su samo neki od primjera, a ima toga još i još i još.

Što je tebi Najbolje od Hrvatske? Javi nam na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme02. Petar Grašo - Ako te pitaju03. Mia - Kiša04. Parni Valjak - Vrijeme05. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova06. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu07. Domenica - Vidi se iz aviona08. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe09. Franka - S tobom10. Boris Novković - Čista ljubav11. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom12. Luka Nižetić - Voli me kao kiša13. Danijela Martinović - Telefon14. Colonia - Maskenbal15. Marko Kutlić - Srce se spasilo16. Pravila Igre - Muška suza

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite