Što je tebi Najbolje od Hrvatske?

images/thumbnails/images/NAR/105308/franciska_Bosnjak.jpg
Hrvatska obala
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Plaže, jela, planine, močvare, čak i pustinje – sve to možeš vidjeti u Lijepoj našoj. Hrvatska ima što za ponuditi - bilo da je riječ o znamenitostima, o prirodnim ljepotama, kulturi, tradiciji, jelima. Zato smo na Narodnom odlučili sve prikazati u Najboljem od Hrvatske.

Tako te svaki dan vodimo na jednu od lokacija, a sve kako bi što bolje upoznali Domovinu. Svaki kutak naše zemlje je dragulj sam za sebe: npr. Dubrovačke zidine – jedinstvene u svijetu; Kopački rit – najveća močvara u Europi, stanište je brojnih životinjskih vrsta; Soparnik – autohtoni specijalitet iz dalmatinskih Poljica; Lunjski maslinici na Pagu, dom je najstarije masline na svijetu… Ovo su samo neki od primjera, a ima toga još i još i još.

Što je tebi Najbolje od Hrvatske? Javi nam na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Gibonni - Bella Figura, Bella Pitura02. Psihomodo Pop - Sve će biti u redu03. Massimo - Neka ti plove brodovi04. Mia - Bezimeni 05. Parni Valjak - Ljubav06. Opća Opasnost - Kriva si07. Mile Kekin - Reno408. Nina Badrić - Vrati me09. Jinx - Ako si rođen u pogrešno vrijeme10. Eni & Vjeko - Prije Nego Nestane11. Pravila Igre - Ako12. Fluentes - Pusti da ljubav nosi me13. Tragovi feat. Denis Dumančić - Sve na ljubav miriše 14. Alen Đuras - Dotakni mi lice15. Damir Kedžo & Zsa Zsa - Sve u meni se budi16. Lovre Lučin - Pape moj

 Izdvojeno     

 Ne propustite