Što je tebi Najbolje od Hrvatske?

images/thumbnails/images/NAR/105308/franciska_Bosnjak.jpg
Hrvatska obala
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Plaže, jela, planine, močvare, čak i pustinje – sve to možeš vidjeti u Lijepoj našoj. Hrvatska ima što za ponuditi - bilo da je riječ o znamenitostima, o prirodnim ljepotama, kulturi, tradiciji, jelima. Zato smo na Narodnom odlučili sve prikazati u Najboljem od Hrvatske.

Tako te svaki dan vodimo na jednu od lokacija, a sve kako bi što bolje upoznali Domovinu. Svaki kutak naše zemlje je dragulj sam za sebe: npr. Dubrovačke zidine – jedinstvene u svijetu; Kopački rit – najveća močvara u Europi, stanište je brojnih životinjskih vrsta; Soparnik – autohtoni specijalitet iz dalmatinskih Poljica; Lunjski maslinici na Pagu, dom je najstarije masline na svijetu… Ovo su samo neki od primjera, a ima toga još i još i još.

Što je tebi Najbolje od Hrvatske? Javi nam na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu02. Massimo - Neka ti plove brodovi03. Zsa Zsa - Kad budemo sami04. Boris Novković - Čista ljubav05. Saša Lozar -Tajno06. Četiri tenora - Sve je tvoje07. Neno Belan - Zvijezda moga sna08. Gibonni - Bella Figura, Bella Pitura09. Mia - Sunce, oblak, vjetar10. Vatra - Sekvoje11. Jurica Pađen & Aerodrom - Ja te jednostavno volim12. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom13. Damir Kedžo - Ljubavi moja14. Marko Kutlić - Srce se spasilo15. Ivana Kindl - Sve istine i laži16. Danijela Martinović - Telefon

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite