Što je tebi Najbolje od Hrvatske?

images/thumbnails/images/NAR/105308/franciska_Bosnjak.jpg
Hrvatska obala
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Plaže, jela, planine, močvare, čak i pustinje – sve to možeš vidjeti u Lijepoj našoj. Hrvatska ima što za ponuditi - bilo da je riječ o znamenitostima, o prirodnim ljepotama, kulturi, tradiciji, jelima. Zato smo na Narodnom odlučili sve prikazati u Najboljem od Hrvatske.

Tako te svaki dan vodimo na jednu od lokacija, a sve kako bi što bolje upoznali Domovinu. Svaki kutak naše zemlje je dragulj sam za sebe: npr. Dubrovačke zidine – jedinstvene u svijetu; Kopački rit – najveća močvara u Europi, stanište je brojnih životinjskih vrsta; Soparnik – autohtoni specijalitet iz dalmatinskih Poljica; Lunjski maslinici na Pagu, dom je najstarije masline na svijetu… Ovo su samo neki od primjera, a ima toga još i još i još.

Što je tebi Najbolje od Hrvatske? Javi nam na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Marko Kutlić – Usne tvoje02. Marko Tolja - Tisina03. Petar Grašo - Ako te pitaju04. Jacques Houdek - Pravi sretnik 05. Đani Stipaničev feat. Renata Sabljak - Ako nam ljubav preživi noć06. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja07. Vatra ft. Massimo - Nama se nikud ne žuri08. ZSA ZSA - Pruži mi ruku09. Gibonni - Nisi više moja bol10. Stjepan Lach - Nije važno11. Franka - S tobom12. KEDZO - Vojnik Ljubavi13. Pravila Igre - Kako nam stvari stoje 14. Vanna - Najbolji ljudi15. Antonela Doko - O čemu pričamo16. Detour - Bez Tebe

 

 Izdvojeno