U Dubrovniku pao snijeg nakon osam godina

images/thumbnails/images/NAR/62909/snijeg_u_dubrovniku-1.jpg
Snijeg u dubrovniku, Narodni Radio/Facebook
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Nakon osam godina Dubrovnik se opet probudio pod snježnim pokrivačem, a obje gradske ralice izašle su na teren. 

Na društvenim mrežama Dubrovčani objavljuju fotografije rijetkih prizora iz njihovog grada i okolice, a jedna takva snimljena je na otoku Lopud.

Iz Stožera civilne zaštite poručuju građanima da u vožnji obvezno koriste zimsku opremu i pozivaju na povećan oprez prilikom kretanja. Javni prijevoznik "Libertas" prometovat će otežano i izvan voznog reda, sukladno mogućnostima.

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Opća opasnost - Kriva si02. Mia - Bezimeni03. Nina Badrić - Vrati me04. Damir Kedzo & Zsa Zsa - Sve u meni se budi05. Psihomodo Pop - Sve će biti u redu 06. Pravila Igre - Ako07. Elemental - Ništa08. Parni valjak - Ljubav09. Eni & Vjeko - Prije nego nestane10. Magazin - Žena, a ne broj11. Gibonni - Bella figura. bella pitura12. Jelena Rozga - Ne pijem, ne pušim13. Mile Kekin - Reno 414. Toni Cetinski - Laku noć15. Ruža Janjiš - Ne staješ16. Tragovi feat. Denis Dumančić - Sve na ljubav miriše

 Izdvojeno     

 Ne propustite