Putovao 30 sati u Hrvatsku zbog jedne poruke

images/jeremy_1-1-1.jpg
facebook.com/jezcarne
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Australac Jeremy Carne dojurio je u Hrvatsku iz Melbournea nakon emotivne poruke njegove djevojke Michelle.

Ona je s prijateljicom otišla na odmor u Dubrovnik, a u klasičnom ljubavnom dopisivanju, poslala je dečku ovaj SMS:
"Htjela bih te vidjeti ove sekunde umjesto za tri tjedna. Nikad se nisam ovako radovala da ću vidjeti nekoga kao sada tebe. Ovo je tako teško..."

Jeremy također nije htio čekati još tri tjedna, a ova poruka ga je natjerala da reagira brzo. Potrpao je stvari u kofer, uključio kameru i snimio 30-satni put do Hrvatske.
Njegov romantički pothvat i njena reakcija kad ga je vidjela završili su kao zanimljiva priča na lokalnoj televiziji, a sudeći prema snimkama s kupanja čini se da Jeremy nije požalio što je potegnuo tako dalek put. 
Narodni radio

Australac Jeremy Carne dojurio je u Hrvatsku iz Melbournea nakon emotivne poruke njegove djevojke Michelle.

Autor: Narodni radio 2016-07-28 09:04:00

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Gibonni - Nisi više moja bol02. Franka - S tobom03. Petar Grašo - Ako te pitaju04. Jacques Houdek - Pravi sretnik 05. KEDZO - Vojnik Ljubavi06. Marko Tolja - Tisina07. Vanna - Najbolji ljudi08. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja09. Marko Kutlić – Usne tvoje10. Antonela Doko - O čemu pričamo11. Vjeko - Sretan kraj12. Đani Stipaničev feat. Renata Sabljak - Ako nam ljubav preživi noć13. Marin Jurić-Čivro - Vjetar14. Detour - Bez Tebe15. Domenica - Vidi se iz aviona16. Vatra ft. Massimo - Nama se nikud ne žuri

 

 Izdvojeno