Putovao 30 sati u Hrvatsku zbog jedne poruke

images/jeremy_1-1-1.jpg
facebook.com/jezcarne
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Australac Jeremy Carne dojurio je u Hrvatsku iz Melbournea nakon emotivne poruke njegove djevojke Michelle.

Ona je s prijateljicom otišla na odmor u Dubrovnik, a u klasičnom ljubavnom dopisivanju, poslala je dečku ovaj SMS:
"Htjela bih te vidjeti ove sekunde umjesto za tri tjedna. Nikad se nisam ovako radovala da ću vidjeti nekoga kao sada tebe. Ovo je tako teško..."

Jeremy također nije htio čekati još tri tjedna, a ova poruka ga je natjerala da reagira brzo. Potrpao je stvari u kofer, uključio kameru i snimio 30-satni put do Hrvatske.
Njegov romantički pothvat i njena reakcija kad ga je vidjela završili su kao zanimljiva priča na lokalnoj televiziji, a sudeći prema snimkama s kupanja čini se da Jeremy nije požalio što je potegnuo tako dalek put. 
Narodni radio

Australac Jeremy Carne dojurio je u Hrvatsku iz Melbournea nakon emotivne poruke njegove djevojke Michelle.

Autor: Narodni radio 2016-07-28 09:04:00

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu02. Parni Valjak - Vrijeme03. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme04. Mia - Kiša05. Boris Novković - Čista ljubav06. Darko Rundek i Ekipa - Tamni jorgovan07. Domenica - Vidi se iz aviona08. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom09. Danijela Martinović - Telefon10. Indira - Dođi11. Marko Kutlić - Srce se spasilo12. Zsa Zsa - Kad budemo sami13. Luka Nižetić - Voli me kao kiša14. Pravila Igre - Muška suza15. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe16. Neno Belan - Zvijezda moga sna

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite