Reklama kojom želimo privući Europsku agenciju za lijekove

images/thumbnails/images/NAR/108396/reklama_hrvatska-1.jpg
screenshot/YouTube
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Grad Zagreb želi biti domaćin Europske agencije za lijekove (EMA), koja zbog izlaska Velike Britanije iz Europske unije, mora biti preseljena u neku drugu članicu Unije.

EMA je osnovana 1995. i nadležna je za procjenu sigurnosti i odobravanje stavljanja lijekova na tržište Eurospke unije. U Agenciji je zaposleno 900 stručnjaka i ima proračun od 300 milijuna eura.  Iz Londona bi se trebala preseliti do kraja 2019. godine. 

Mnogi europski gradovi žele da EMA dođe kod njih, a naša Vlada je objavila spot kojim bi ih Zagreb trebao privući.

U njemu se nabrajaju hrvatske prirode ljepote, hvalimo se novom zračnom lukom, dobro razvijenim cestama, bazenima, tržnicama s organskom hranom, gostoprimstvom, niskim troškovima života, dobrim školama, glazbom i događanjima, smislom za umjetnost, sport, znanost, spominju se Nikola Tesla, Ruđer Bošković i Andrija Štampar, inovator Mate Rimac... a strancima smo se pohvaili i time da 96% Zagrepčana priča engleski. 

Pa tko nas nakon ovog ne bi htio?

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme02. Parni Valjak - Vrijeme03. Mia - Kiša04. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu05. Domenica - Vidi se iz aviona06. Boris Novković - Čista ljubav07. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe08. Luka Nižetić - Voli me kao kiša09. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova10. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom11. Danijela Martinović - Telefon12. Indira - Dođi13. Colonia - Maskenbal14. Marko Kutlić - Srce se spasilo15. Darko Rundek i Ekipa - Tamni jorgovan16. Pravila Igre - Muška suza

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite