Blaž iz Večernje škole izdao gastro vodič: ‘Ja znam gdje se kod nas dobro jede i pije‘

images/thumbnails/images/NAR/106753/VRH_za_naslov.jpg
Blaž i prijateljica iz Japana
Sanja Mataja Raos
Autor: 

Sanja Mataja Raos

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Damir Folnegović, poznatiji kao Blaž iz urnebesnog tv serijala Večernja škola, izdao je eno-gastro vodič VRH - vina i restorani Hrvatske.

'To je jedna preporuka turistima, kad dođu u Hrvatsku, da znaju gdje u Istri popit dobro vino, koji podrum posjetiti, u kojem restoranu pojesti nešto autohtono i dobro. Pa isto tako u Dalmaciji, u Zagrebu i okolici, tako i u Prigorju, kontinentalnoj Hrvatskoj....'  

images/thumbnails/images/NAR/106753/VRH_Blaz.jpg

eno-gastro vodič VRH

Blaž je obišao sve hrvatske regije i 60 restorana u njima. Svaki je restoran predstavljen kratkom pričom, te s pojedinim jelom, a uz to je vezano i odgovarajuće vino pa se tako u knjizi našao i 41 vrhunski hrvatski vinar.

'To je čisto prepoznatljiv hrvatski proizvod, vidite i po naslovnoj stranici.'

images/thumbnails/images/NAR/106753/VRH_u_restoranu.jpg

gastro vodič VRH u restoranu

Knjiga je grafički izvanredno opremljena, a namijenjena je svima koji žele upoznati bogatstvo i različitosti hrvatske gastronomije.

'Pred samo desetak dana je vodič izašao iz štampe, a već je slikan, pogledajte na mojem faceu, na Crvenom trgu u Moskvi, u Japanu i u Kini.'

Blažev gastro vodič možete prelistati na www.vinairestorani.hr, a nabaviti ga možete preko njegove facebook stranice ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 Izdvojeno     

 Ne propustite