20. 03. 2018.

Predstavljen projekt Four Seasons Resort and Private Residences

images/thumbnails/images/MP/105365/PXL_130617_16994192.jpg
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Media servis
Autor: 

Media servis

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Jedna od vodećih svjetskih investicijskih banaka, Arqaam Capital i vodeći lanac luksuznih hotela Four Seasons Hotels and Resorts predstavili su projekt Four Seasons Resort and Private Residences čija gradnja počinje krajem 2017. godine na otoku Hvaru, a otvorit će 320 novih radnih mjesta.

Tom su prigodom u Sesvetskom Kraljevcu predstavljeni modeli i makete turističkog kompleksa, a gosti su imali priliku prošetati stvarnom hotelskom sobom budućeg hotela te iskusiti što znači biti gost Four Seasons hotela. Ministar turizma Gari Cappelli istaknuo je kako će ovaj iznimno važan projekt, odnosno investicija od gotovo milijardu kuna imati veliku važnost kako za Stari Grad na otoku Hvaru, tako i za cijelu Hrvatsku.

"Govorimo o jednoj potpuno drugačijoj strukturi gostiju i mi se za to pripremamo. Ovaj korak je hvale vrijedan i zahvaljujem se što su prepoznali Hrvatsku i Hvar kao biser Jadrana i Mediterana koji će sa osmijehom na licu prihvatiti investitore, zahvaliti se na tome što će moći zaposliti preko 300 ljudi i dočekati goste, jer ključ uspjeha u turizmu je ipak čovjek" zaključio je Cappelli.