20. 01. 2018.

Večernjakova ruža: glasujte za Intervju tjedna Media servisa

images/thumbnails/images/MP/64336/PXL_200315_10261589-1.jpg
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
Sofija Radoš (Mediaservis)
Autor: 

Sofija Radoš (Mediaservis)

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Radijska emisija "Intervju tjedna Media servisa“ nominirana je za prestižnu nagradu "Večernjakova ruža“, u kategoriji "radijska emisija godine“. Glasovanje traje do 21. ožujka do 10 sati.

Riječ je o radijskoj emisiji u produkciji Media servisa koju prenosi gotovo 50 radijskih postaja lokalnih, županijskih i nacionalnih koncesija, a sluša više od dva milijuna i 400 tisuća slušatelja tjedno.

Glasati se može na tri načina:

- SMS-om na broj 60085 (glasač mora prvo upisati ključnu riječ RUZA2016 te nakon razmaka broj kategorije i broj osobe za koju se glasa. Poruka za ''Intervju tjedna Media servisa'' glasi: RUZA2016 62

Cijena SMS-a iznosi 2,40 kn (uključen PDV).

- telefonom na broj 065 900 900. Nakon poziva treba slijediti govorne upute za glasanje: prvo se bira broj kategorije za koju se glasa, a zatim broj osobe. Cijena po pozivu fiksne mreže je 1,50 kn (uključen PDV), a po pozivu iz mobilne mreže 2,40 kn (uključen PDV).

- kuponom koji će izlaziti u prilogu Ekran Večernjeg lista. Kupon će biti potrebno ispuniti traženim podacima i poslati poštom na adresu navedenu na kuponu.

Emisija „Intervju tjedna Media servisa“ već je godinama poznata i prepoznatljiva u javnosti jer otvara društveno korisne rasprave, donosi odgovore na brojna aktualna pitanja i otkriva ekskluzive.

Uvijek aktualan, prvi, zanimljiv i ekskluzivan, "Intervju tjedna Media servisa“ svoje mjesto redovito nalazi na naslovnicama i informativnim emisijama drugih medija. Razgovore s atraktivnim sugovornicima o najaktualnijim temama, redovito, uz opći servis programskog sadržaja Media servisa (www.mediaservis.hr), prenose renomirani mediji u Hrvatskoj i regiji (HRT, Nova TV, RTL, N1, Večernji list, Jutarnji list, 24sata, Slobodna Dalmacija, Glas Slavonije, Novi list, Tanjug, Blic, RTS, B92, Novosti, www.tportal.hr, www.net.hr, www.index.hr, www.business.hr i brojni drugi…).

I u 2016. godini Media servis je ugostio sve vodeće hrvatske političare, gospodarstvenike, diplomate, sportaše i umjetnike u emisiji “Intervju tjedna Media servisa” koja je postala nezaobilazan element na novinarskoj sceni s rekordnim brojem citiranja u svim medijima u Hrvatskoj i regiji.

Svečana dodjela Večernjakove ruže održat će se u petak 31. ožujka u HNK Zagreb.

 

 

 Ne propustite    

 Izdvojeno