23. 02. 2018.

Bulj: Predsjednica se ponašala kao Alisa u zemlji čudesa, a Vučić je ispao nacionalni heroj

images/thumbnails/images/MP/120746/PXL_140218_19664599-1.jpg
Patrik Macek/PIXSELL
Media servis
Autor: 

Media servis

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.'Ne vidim nista dobroga u posjetu Aleksandra Vučića Hrvatskoj', rekao je Mostov Miro Bulj.

"Vučić niti jednom riječju nije napravio ono što je trebao napraviti. Kazati koja je sad njegova politika. Osim pozivanja na mir i onda je govorio o svom velikosrpstvu. Predsjednica se ponašala kao Alisa u zemlji čudesa, a on kao da je došao na područje Velike Srbije. Čak je i kritizirao Milorada Pupovca zbog čega je glasao za Zakon o braniteljima", rekao je Bulj.

Trebao je donijeti svu dokumentaciju o Vukovarskoj bolnici, o Ovčari, nije riješeno pitanje plaćanja ratne štete...nabrajao je Bulj i dodao da je Vučića i prije posjeta trebalo prisiliti da donese svu dokumentaciju o nestalima.

A na upit je li Hrvatska ponižena, odgovorio je:

"Naša diplomacija je dopustila na čelu sa predsjednicom da Vučić ispadne nacionalni heroj u Srbiji. U biti on je jedna obična kukavica koja je ljude srpske nacionalnosti u Glini i okolnim selima huškao, što se dogodilo i ljudima srpske nacionalnosti i Hrvatima", rekao je Bulj.