22. 02. 2018.

Pretres doma zeta Ivice Todorića

images/thumbnails/images/MP/113346/PXL_281114_9469602.jpg
28.11.2014., Zagreb - Konferencija za medije povodom zapocete suradnje svicarske grupe Emil Frey, njemackog Daimlera i Agrokora. Ugovor o suradnji potpisali su Ivica Todoric, predsjednik Agrokor koncerna, Walter Frey predsjednik svicarske Emily Frey grupe i Peter Alexander Trettin, predsjednik njemackog koncerna Daimler AG. Photo: Robert Anic/PIXSELL
Media servis
Autor: 

Media servis

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Iz Remetinca su sinoć pušteni svi uhićeni u aferi Agrokor i svima je omogućeno da budu na slobodi. Mjera istražnog zatvora određena je jedino Ivici Todoriću koji nije u Hrvatskoj i nije dostupan.

Na blogu se nije oglasio, a ima rok od tri dana da dođe ili će za njim biti raspisana tjeralica i europski uhidbeni nalog. Danas ili najkasnije sutra očekuje se povratak u Hrvatsku Todorićevog sina Ante.Istodobno, danas kasno poslijepodne u domu osumnjičenog Todorićeva zeta Hrvoja Balenta počeo je pretres. Pretres u Kulmerovim dvorima odvija se od ponedjeljka, ali je ovaj dio tek danas došao na red.