20. 01. 2018.

Sedmero djece lakše ozlijeđeno u sudaru autobusa i automobila

images/thumbnails/images/MP/112863/PXL_070415_10377588.jpg
foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Media servis
Autor: 

Media servis

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Sedmero djece, koja su bila u autobusu koji se prevrnuo u sudaru sa automobilom u mjestu Vranovci nedaleko od Slavonskog Broda, je prevezeno u Opću bolnicu "Dr. Josip Benčević". Sve ozljede su lakše, potvrdio je za MS primarijus Josip Samardžić.

"U tijeku je prijem djece. Šestero djece je dovezla hitna, a jedno dijete su dopratili roditelji. Za sada su svi sa lakšim ozljedama, međutim u tijeku je obrada, a više ćemo znati nakon toga" potvrdio je za MS primarijus Josip Samardžić. Ostala djeca će biti zbrinuta sat, dva u tamošnjoj osnovnoj školi gdje će biti pod nadzorom psihologa i učitelja.

Uzroci nesreće znat će se nakon očevida koji je u tijeku, ističe Stjepan Kukura iz Odnosa s javnošću PU Brodsko-posavske.

"Vozač automobila je smrtno stradao dok među djecom nema teže ozljeđenih osoba, jedino su malo uplašeni. Očevid traje, promet je zatvoren i preusmjerava se okolnim pravcima" rekao je Stjepan Kukura iz Odnosa s javnošću PU Brodsko-posavske.

 

 

 Ne propustite    

 Izdvojeno