24. 03. 2018.

Za produženi vikend gužve na cestama u oba smjera

images/thumbnails/images/MP/109045/PXL_150717_17358689.jpg
foto: Zarko Basic/PIXSELL
Media servis
Autor: 

Media servis

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Produženi vikend pred nama, očekivano, počinje gustim prometom na svim važnijim cestama. Ove nas subote, očekuje podjednak broj vozila u oba smjera, prema moru i prema unutrašnjosti, a vozit će se kao i prethodnih subota uz česte gužve i zastoje, upozoravaju u HAK-u...

Jačanje prometa u smjeru mora očekuje se nakon kraja današnjeg radnog vremena, a nastavlja se sutra, izvijestila je Irena Belamarić iz HAK-a.

"Značajnije gužve bit će na autocesti Zagreb-Split-Ploče, Rijeka - zagreb između naplate Lučko i čvora Bosiljevo 2 u oba smjera, na autocesti Zagreb -Macelj u smjeru graničnog prijelaza, Istarskom ipsilonu, pred tunelom Učka, u smjeru Rijeke i prema prijelazima Kaštel i Plovanija, na autocesti Bregana-Lipovac u smjeru Bregane i Zagreb-Goričan u smjeru Mađarske, duž cijele Jadranske magistrale, Krčkom mostu", izdvojila je Belamarić.U nedjelju i ponedjeljak pojačan promet bit će cijeli dan na svim cestovnim pravcima prema unutrašnjosti.

"U utorak, na blagdan Velike Gospe tijekom noći i jutra, očekujemo veliki broj hodočasnika, pješaka koji će se uputiti prema marijanskim središtima. U popodnevnim satima bit će ponovno gust promet na većini cestovnih pravaca, osobito u smjeru unutrašnjosti", najavila je Belamarić iz Hrvatskog autokluba.