22. 02. 2018.

Otkrijte neobične naušnice, koje obožavaju svjetski poznate bloggerice

images/thumbnails/images/MP/105782/zaks_nausnice-1.jpg
Zaks 
Autor: 

PR

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Želite se istaknuti neuobičajenim i pomaknutim komadima nakita koji će vaš stil podignuti u nove modne sfere, a ujedno naglasiti vašu ženstvenost? Upravo za vas, zlatarne Zaks donose posebnu, limitiranu kolekciju srebrnih naušnica kroz koju nude pregršt modernih i dizajnerski odvažnih modela koji će ovog ljeta začiniti svaku stilsku kombinaciju.

images/thumbnails/images/MP/105782/zaks_4.jpg

Zaks 

Srebrne naušnice, kao ultimativni modni hit, dolaze u više nijansi pozlate te su najpoželjniji detalji mnogih svjetskih modnih blogerica čijem stilu ne možemo odoljeti. Dizajnerski su definirane kontrastima geometrijskih oblika i asimetričnih linija, kao i neobičnim kopčanjem koje stvara dodatnu vizualnu dimenziju prilikom nošenja. Zaks naušnice, izrađene od plemenitih kovina, dolaze u više nijansi pozlate s dodacima blještavih cirkona i elegantnih bisernih perli.

images/thumbnails/images/MP/105782/nausnice2.jpg

Zaks 

Ovog ljeta skulpturalnim naušnicama zlatarni Zaks stavite akcent na svoje lice i zavodljivo podignite trendi minimalimalističke odjevne kombinacije. Izmamite osmijeh voljene osobe ili razmazite sami sebe luksuznim poklonom trajne estetske i emotivne vrijednosti.

Iskoristite posebnu ljetnu akciju s cijenama nižim do 40% koje vrijede bez obzira na način plaćanja, a odnose se na gotovo cjelokupan asortiman u svim Zaks poslovnicama.

images/thumbnails/images/MP/105782/nausnice_3.jpg

Zaks