20. 01. 2018.

Rajski cvjetni vrt u novoj kolekciji zlatarni Zaks

images/thumbnails/images/MP/111235/Zlatarne_Zaks_Cvjetna_kolekcija_srebrnog_nakita_jesen_2017__5_-1.jpg
Zaks
Autor: 

PR

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Zaks je predstavio novu kolekciju srebrnog nakita inspiriranu najljepšim darovima prirode. 

Decentni romantični motivi cvijeća u plavim, ljubičastim, zelenim, rozim, smeđim i narančastim tonovima istaknuti na srebrnim naušnicama, prstenima i ogrlicama sa crvenom pozlatom, u vaš stilski izričaj udahnuti će dozu autentičnog šarma.

images/thumbnails/images/MP/111235/Zlatarne_Zaks_srebrne_nausnice_sa_crvenom_pozlatom_i_emajlom__s_popustom__810_kn.jpg

 

Upravo kako su cvjetovi među najljepšim i najdelikatnijim dekoracijama prirode, tako i dobro pogođen komad nakita nadopunjuje prirodnu ljepotu žene, ističući njene adute. Stoga, što prije posjetite zlatarne Zaks i u rajskom, cvjetnom vrtu nakita odaberite svoj idealan modni dodatak čija će vas mirisna metafora učiniti neodoljivom.

images/thumbnails/images/MP/111235/Zlatarne_Zaks_Cvjetna_kolekcija_srebrnog_nakita_jesen_2017__4_.jpg

 

Cjelokupnu kolekciju srebrnog nakita s cvjetnim motivima potražite u Zaks zlatarnama diljem zemlje.

Prilikom kupnje ostvarite sljedeće pogodnosti: do - 50% na srebrni nakit,  - 40% na novu kolekciju srebra, - 30% na sve satove i - 25% niže cijene za asortiman zlata. Dio asortimana brilijanata je snižen 40% i na rasprodaji do isteka zaliha.

images/thumbnails/images/MP/111235/Zlatarne_Zaks_srebrne_nausnice_sa_crvenom_pozlatom_i_emajlom__s_popustom__810_kn-1.jpg

 

Popis poslovnica možete pogledati ovdje. Više informacija potražite na www.zaks.hr.  

 

 

 Ne propustite    

 Izdvojeno