23. 04. 2018.

Bandić: ‘Odmora za mene nema‘

images/thumbnails/images/MP/107435/PXL_160717_17373533.jpg
Domagoj Vušak (Mediaservis)
Autor: 

Domagoj Vušak (Mediaservis)

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Nakon što je zamjenica gradoanečlnika Jelena Pavičić Vukičević najavila kadrovska osvježenja u ustanovi za upravljanje sportskim objektima, gradonaečlnik je otišao i korak dalje. Najavljuje likvidaciju.


"S Ustanovom za upravljanje sportskim objektima će biti isto što i sa Zagrebačkim sportskim savezom. Likvidacija nakon toga ispočetka. S tim da ustanova neće prestati raditi, samo će raditi svoj posao", kazao je Bandić.Gradonačelnik je najavio da će u srijedu objaviti i novo radno vrijeme zagrebačkih bazena, nakon što je među građanima provedena anketa o tome. Komentirao je i osnivanje ureda za demografiju, a što je najavljivano još prije izbora.

"Na drugo sjednici Skupštine će ići prijedlog Gradske uprave i gradonačelnika, dakle do konca godine. Ono što smo i rekli da ćemo napraviti", objasnio je gradonačelnik.Bandić je prvu radnu sjednicu skupštine najavio za kraj kolovoza.

"Skupština je konstituirana i sad se ide mjesec dana na odmor. Odmora za Gradsku upravu nema, makar za mene i ja ću pripremiti sve materijale i koncem osmog mjeseca imat ćemo prvu radnu sjednicu Skupštine. Stvari idu svojim tokom", izjavio je zagrebački gradonačelnik.