18. 03. 2018.

Domaće delicije na sajmu Proizvodi hrvatskog sela

images/thumbnails/images/MP/122346/PXL_130217_15588084.jpg
Media servis
Autor: 

Media servis

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Cijeli niz domaćih delicija od petka do nedjelje možete kušati i kupiti na tradicionalnom sajmu "Proizvodi hrvatskog sela" koji je ove godine promijenio mjesto održavanja:


"Sedamnaesti sajam Proizvodi hrvatskog sela je ove godine na novoj lokaciji, Pučko otvoreno učilište, koje će okupiti šezdeset izlagača najboljih tradicijskih proizvoda iz cijele Hrvatske", rekao nam je Jakov Kolega iz organizacije.

Ovaj sajam je jedinstven po tome što se radi detaljan odabir izlagača i pristup imaju isključivo najbolji s najkvalitetnijim proizvodima. Ovo su neke od delicija koje će se nuditi: "Ono što se najviše uvijek prodaje su suhomesnati proizvodi, slavonske delicije, špek, kulen, kulenova seka, slavonska kobasica, raznorazni sirevi iz svih dijelova Hrvatske. Bućina i maslinova ulja, ekološki proizvodi, voće, povrće i razne prerađevine od voća i povrća, sokovi, đemovi i tako dalje", nadodaje Kolega.

Sve proizvode moći ćete kupiti po nešto nižim, sajamskim cijenama. Sajam će biti otvoren od petka do nedjelje od 9 do 20 sati, a ulaz je slobodan.