18. 02. 2018.

Počeli radovi na uređenju Slavonske

images/thumbnails/images/MP/107438/PXL_270716_13407413.jpg
Domagoj Vušak (Mediaservis)
Autor: 

Domagoj Vušak (Mediaservis)

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Gradonačelnik Milan Bandić sa svojim je suradnicima jutros otvorio radove na Slavonskoj aveniji. U idućih tjedan dana, koliko bi trebali trajati radovi na tri kilometara dugoj trasi od Trećeg Resnika do ulice Siniše Glavaševića, promet će biti zatvoren za sav promet te će se voziti obilazno prema privremenoj regulaciji.


"Radit će se na skidanju starog asfalta, podizat ćemo slivnike i zamijeniti star poklopce, ugradit ćemo dva sloja asfalta habajući nosivi sloj asfalta. Vrijednost samih radova je negdje od 3 milijuna i 200 tisuća kuna", rekao je Josip Turković iz Zagrebačkih cesta. Promet će tim dijelom biti obustavljen, vozit će se obilazno.

"Obilazni pravci su prema Radničkoj cesti. Jučer smo otvorili Branimirovu, taj dio da se više koristi. Neka ljudi poštuju regulaciju prometa pa će biti puno lakše", izjavio je Turković.U gradu je ponovno sezona radova na cestama.

Dok su građani na moru, mi ćemo odraditi radove - poručuje gradonačelnik Milan Bandić: "Negdje od 300 do 400 tisuća Zagrepčana ovog mjeseca neće biti u Zagrebu. Negdje do 20. kolovoza je špica do kada ćemo sve i velike prometne transverzale i prometne pravce riješiti najfrekventnije", kazao je gradonačelink.Zahvalio je gradskim službama zaduženim za prometnice u metropoli.

"Moram pohvaliti djelatnike Zagrebačkih cesta i djelatnike svih javnih službi Grada Zagreba. Imamo najbolje organiziranu tvrtku u Europi, najbolju tehniku u Europi, imamo volju i želju da nešto napravimo za ovaj grad i njegovu prometnu infrastrukturu. Imamo najbolju asfaltnu bazu u Europi u Rakitju", pohvalio se Bandić.