Hit poklon, tradicijski nakit, na popust od 50%

images/thumbnails/images/NAR/116856/szaks_nausnice-1.jpg
zaks 
Autor: 

PR

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Tradicijski nakit izrađen od zlata i srebra već je dulje vrijeme hit poklon, a uoči blagdana sada se u kratkotrajnoj akciji zlatarnica ZAKS, zajedno sa gotovo cjelokupnim asortimanom, može kupiti po 50% nižim cijenama.

 

Među mnoštvom modnih dodataka oblikovanih u skladu s hrvatskom kulturno – povijesnom i etnografskom baštinom najtraženiji je nakit iz linijebotuni, a za njima ne zaostaju konavoski ukrasi - sa sada već itekako upotpunjenom linijom proizvoda - te rećine, najljepše tradicijske naušnice naše zemlje.

images/thumbnails/images/NAR/116856/zaks_nausnice2.jpg

 

Naime, kao originalan dar ali i suvenir trajne vrijednosti tradicijski nakit oduvijek je vrlo tražen jer predstavlja pravi dašak tradicije iz prebogate povijesti hrvatskih krajeva.

 

Zlatarnice Zaks ponosno čuvaju i nastavljaju hrvatsku kulturu i tradiciju, a svake godine kreiraju i nove linije tradicijskog nakita. Isključivo u plemenitim kovinama trajne vrijednosti, zlatu i srebru, izrađuju se replike i interpretacije hrvatskog tradicijskog nakita, ali i potpuno nove izvedbe temeljene na hrvatskoj kulturno-povijesnoj i etnografskoj baštini.

images/thumbnails/images/NAR/116856/zaks_lancic.jpg

 

Stoga, planirajte svoju blagdansku kupnju na vrijeme i svoje najmilije razveselite darom trajne vrijednosti!

 

Cjelokupnu kolekciju potražite u ZAKS zlatarnicama diljem zemlje, a prilikom kupnje sve do 10.12.2017. ostvarite sljedeće pogodnosti: do 50% popusta na srebrni nakit, 30% na sve satove i 25% niže cijene za asortiman zlata.

 

Više o informacija o tradicijskom nakitu potražite na web stranici: www.zaks.hr  

images/thumbnails/images/NAR/116856/zaks_prsten.jpg

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme02. Petar Grašo - Ako te pitaju03. Mia - Kiša04. Parni Valjak - Vrijeme05. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova06. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu07. Domenica - Vidi se iz aviona08. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe09. Franka - S tobom10. Boris Novković - Čista ljubav11. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom12. Luka Nižetić - Voli me kao kiša13. Danijela Martinović - Telefon14. Colonia - Maskenbal15. Marko Kutlić - Srce se spasilo16. Pravila Igre - Muška suza

 Ne propustite