Naturavita čajevi za svakog ljubitelja čaja

images/thumbnails/images/NAR/119383/naturavita_cajevi-1.jpg
naturavita <br />  
Autor: 

PR

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ukoliko već niste upoznati s Naturavita čajevima vrijeme je da to učinite jer jednom kada se spojite - nećete se moći odvojiti od njih. Arome, okuse i ljekovitost bilja teško ćete zaboraviti jer kad ih jednom probate postat će vaš glavni napitak. Naturavitin moto "Živjeti s prirodom", sada već poznat i izvan Lijepe naše, uistinu pruža pravo iskustvo života s prirodom.

Naturavitini čajevi dijele se u dvije skupine, funkcionalne i konzumne čajeve. Funkcionalni čajevi sadrže ljekovito bilje koje pomaže u rješavanju tegoba s kojima se susrećemo u ove hladne dane, čineći ove čajeve točno usmjerenim prema određenoj tegobi.

Pozitivno djelovanje čajeva na organizam poznato je još iz davnih dana, a svoja svojstva mogu zahvaliti bilju u njima. Osim svojstava biljaka, Naturavita je poznata po svojim aromama i okusima pa tako osim klasičnih okusa kao što su zeleni čaj, menta, kadulja, kamilica, šipak, brusnica i drugi, ima još dva nova okusa.

Naranča s cimetom i kurkumom i đumbir s limunom okusi su koje, ako do sada niste, morate probati. Novi okusi donose i nove kocka pakiranja, prva kao takva na našem tržištu, a dvojezična ambalaža i povećana vidljivost slova olakšavaju razumijevanje sastojaka i strancima.

Inovativnost, promjene i modernost ono je što Naturavita ne izostavlja. Stalan razvoj kako na uzgoju bilja tako i na izgledu i okusima ono je što čini Naturavitu posebnu, a prirodan uzgoj nezaboravan.

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Franka - S tobom02. Petar Grašo - Ako te pitaju03. Gibonni - Nisi više moja bol04. KEDZO - Vojnik Ljubavi05. Vanna - Najbolji ljudi06. Antonela Doko - O čemu pričamo07. Jacques Houdek - Pravi sretnik 08. Marin Jurić-Čivro - Vjetar09. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja10. Detour - Bez Tebe11. Domenica - Vidi se iz aviona12. Marko Tolja - Tisina13. Vjeko - Sretan kraj14. Tedi Spalato - Najlipša na svitu15. Parni Valjak - Vrijeme16. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme