Svaki peti Bernaysov student zaposli se za vrijeme studija

images/thumbnails/images/NAR/110096/komunikacijski_menadzment-1.jpg
Edward Bernays visoka škola za komunikacijski menadžment
Autor: 

PR

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Kvalitetu Bernaysovih studija dosad je prepoznalo više od 300 studenata koji jedino na Bernaysu imaju priliku birati između 80 partnerskih organizacija u kojima će učiniti svoje prve korake u industrijama odnosa s javnošću, marketinga i medija. Zahvaljujući razvijenom sustavu stručne prakse te mreži domaćih i inozemnih partnerskih organizacija, svaki peti student dobio je trajniji angažman i započeo svoju karijeru i prije završetka studija.

Koncept Bernaysovog preddiplomskog studija „Komunikacijski menadžment“ i diplomskog studija „Upravljanje odnosima s javnošću“ temelji se na snažnoj povezanosti akademskih znanja i primjenjivih iskustava iz realnog sektora. Uz inovativan pristup visokom obrazovanju i usklađivanje studija s aktualnim trendovima i potrebama tržišta, upravo je suradnja s vodećim tvrtkama, medijima, agencijama za odnose s javnošću i marketing te kulturnim institucijama i ostalim organizacijama prepoznata među studentima Bernaysa kao jedna od njegovih najvećih prednosti. U obrazovanju budućih komunikacijskih stručnjaka sudjeluje i 100 uglednih sveučilišnih profesora i predavača, priznatih domaćih i inozemnih stručnjaka iz korporativnog i nevladinog sektora te savjetnika za komuniciranje državnih institucija i političkih stranaka.

Dok na preddiplomskom studiju studenti kreiraju komunikacijske i kreativne strategije, uče kako uspješno upravljati komunikacijom tvrtki, institucija, poznatih brendova i javnih osoba te do najsitnijih detalja upoznaju svijet medija, na diplomskom studiju razvijaju svoje menadžerske vještine potrebne za uspješno upravljanje komunikacijom. Bernaysov diplomski studij jedini je studij komunikacija u Hrvatskoj koji studentima omogućava specijalizaciju u najtraženijim smjerovima iz odnosa s javnošću – korporativnom komuniciranju, odnosima s javnošću u politici i neprofitnom sektoru te menadžmentu agencija za odnose s javnošću.

Bernaysovu je kvalitetu prepoznala i akademska zajednica, ali i komunikacijska industrija. Na samom početku djelovanja dodijeljena mu je Grand PRix nagrada za kampanju lansiranja Hrvatske udruge za odnose s javnošću, a ubrzo potom i Erasmus+ povelja čime su studentima otvorena vrata akademskog svijeta i poslovne zajednice europskih zemalja. Upravo zahvaljujući Erasmus+ partnerstvima s čak osam priznatih sveučilišta, veleučilišta i visokih škola te partnerstvima s uglednim europskim tvrtkama, Bernaysovi su studenti dosad proveli 40 mjeseci na praksi u najrazvijenijim zemljama EU. Dvije godine zaredom Bernays je proglašen najboljim brendom među visokom učilištima u Hrvatskoj što je dokaz da je ovo visoko učilište postalo akademsko središte komunikacijske industrije u ovom dijelu Europe.

Upisom na Bernays činiš prvi korak u izgradnji uspješne karijere komunikacijskog stručnjaka!

Jesenski upisni rok za upis na preddiplomski studij „Komunikacijski menadžment“ traje do 13. listopada, dok diplomski studij „Upravljanje odnosima s javnošću“ moguće upisati do 30. listopada.

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Marko Kutlić – Usne tvoje02. Marko Tolja - Tisina03. Petar Grašo - Ako te pitaju04. Jacques Houdek - Pravi sretnik 05. Đani Stipaničev feat. Renata Sabljak - Ako nam ljubav preživi noć06. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja07. Vatra ft. Massimo - Nama se nikud ne žuri08. ZSA ZSA - Pruži mi ruku09. Gibonni - Nisi više moja bol10. Stjepan Lach - Nije važno11. Franka - S tobom12. KEDZO - Vojnik Ljubavi13. Pravila Igre - Kako nam stvari stoje 14. Vanna - Najbolji ljudi15. Antonela Doko - O čemu pričamo16. Detour - Bez Tebe