Vinodar - najzabavniji festival vina

images/thumbnails/images/NAR/72249/vinodar_vino-1.jpg
Vinodar festival vina
Autor: 

PR

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Vino i Daruvar = Vinodar. Ovaj zabavan festival vina, tradicionalnih proizvoda, starih zanata i gastronomije, održat će se na daruvarskom gradskom trgu od 9. do 11. lipnja 2017.

U sklopu festivala su i kušaonica vina te obilazak izložbe vina u Dvorcu grofa Antuna Jankovića (09. – 11. lipnja 2017.)

Bogat kulturno-umjetnički program bit će i u Julijevom parku 10.6.

Sva tri dana posjetitelje čekaju besplatni koncerti poznatih hrvatskih glazbenika -  9.6. Pravila igre, 10.6. Miroslav Škoro, 11.6. Opća Opasnost. Kompletan program Vindara može se naći na www.visitdaruvar.hr.

Za goste iz Zagreba, organiziran je VINODAR EXPRESS - poseban turistički vlak koji vozi u oba smjera za 30 kuna, dana 10.6. Za sve putnike u vlaku je organiziran doček domaćina, uz pjesmu, domaće pogače od čvaraka i daruvarsko vino. Na Željezničkom kolodvoru u Daruvaru goste će dočekati grof i grofica Janković i turistički vodiči koji će ih voditi u besplatan obilazak grada kako bi ih što bolje upoznali s poviješću, tradicijom i turističkom ponudom destinacije.

vlak_vlak.jpg

"Dođite, zabavite se i uživajte u vrhunskoj kapljici, slasnim domaćim i češkim specijalitetima te u neizostavnoj gastronomskoj atrakciji, pečenom volu na ražnju i besplatnim koncertima", pozivaju organizatori.

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Marko Tolja - Tisina02. Marko Kutlić – Usne tvoje03. Đani Stipaničev feat. Renata Sabljak - Ako nam ljubav preživi noć04. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja05. Petar Grašo - Ako te pitaju06. ZSA ZSA - Pruži mi ruku07. Vatra ft. Massimo - Nama se nikud ne žuri08. Jelena Rozga - Najbolji dan09. Stjepan Lach - Nije važno10. Jacques Houdek - Sam11. Pravila Igre - Kako nam stvari stoje 12. Klapa Rišpet i Doris Dragović - Jedina jubav moga života13. Gibonni - Nisi više moja bol14. KEDZO - Vojnik Ljubavi15. Franka - S tobom16. Avionas feat. Robert Mareković - Gina