Ultra Drop Shot

Ultra Drop Shotom do VIP tretmana na Ultri Europe!

images/thumbnails/images/ENT/105552/ultra-naslovna-1.jpg
ultra europe
Autor: 

Super User

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


 


U deset radnih dana skidali ste dropove deset festivalskih bangera i sve to kako bi sebi i frendu po izboru mogli osigurati VIP tretman na ovogodišnjoj, petoj po redu Ultri Europe, a mi smo odabrali deset najboljih.

 

 

Pred tobom se nalazi deset audio zapisa finalista koji su (neki više, neki manje) uspješno izimitirali traženi drop tog dana, no "na tronu može biti samo jedan". To znači da je tek sad vrijeme za "borbu", odnosno aktiviranje frendova jer pobjednik je onaj finalist koji do petka (30. lipnja) u podne skupi najviše glasova.

 

Klikom na fotku finalista otvorit će se prozor s njegovim audio zapisom izimitiranog dropa, pri čemu se na vrhu nalazi like button koji će finalistima biti presudan za osvajanje luksuznog VIP Ultra Europe tretmana. Manipulacija glasovima je isključena jer jedna osoba za jednog finalista može glasati samo jedan put.

 

Dakle - finalist koji će u petak, 30. lipnja točno u podne imati najviše glasova osvaja nagradu koju će pamtiti cijelog života: prijevoz limuzinom od kućnog praga do Splita, VIP festivalske ulaznice za Ultru Europe, VIP smještaj i 1000 kn na Mastercardu. I sve to puta dva jer je sve zabavnije u dvoje.

 

Da ne bi ostao/la prepušten/a sudu javnosti, zamoli frendove da udare taj lajk. Njima je to par sekundi posla, a tebe može u najluksuznijem VIP aranžmanu lansirati na petu obljetnicu našeg najboljeg i najjačeg festivala! Sretno svima!