50 plus blogerice postale opasna konkurencija mlađima

Blogerice 50 plus
Foto: Instagram/baddiewinkle,, Instagram/iconaccidental , Instagram/mispapelicos

Modne blogerice uvijek sjede u prvim redovima na poznatim revijama, nose skupu odjeću i dobro su raspoložene. No, polako dobivaju konkurenciju. Blogerice 50 plus osvojile su društvene mreže.  Njihov pozitivan duh i inspiracija ne poznaju dob, a u prilog im ide i sve veći broj pratitelja.

Baddie Winkle uskoro će ući u 90. godinu, ali duhom i vedrinom opasno prijeti mlađima. Na instagramu je prati 3,2 milijuna ljudi. Njezin stil je otkačen i nije za svakoga, a prema fotografijama se može vidjeti da ova gospođa zaista uživa u godinama.

Colleen Heidemann u kasnim je 60-ima. Njezin zaštitni znak je duga bijela kosa i ekstravagantan stil. Ima više od 21 tisuću pratitelja, a životni moto joj je: Ako ne sada, nego kada?

Šareno i razigrano osnovne su ideje kojima se vodi poznata španjolska blogerica Mis Papalicos. Ona ne koristi odjeću kao sredstvo, nego da bi njome obojala dan.

Znanstvenica i modna ikona 63- godišnja Lyn Slater slučajno je postala blogerica. Njezin prepoznatljiv japansko-minimalistički stil privukao je i mnoge modne kuće, poput Valentina koji je s njom snimio kampanju. Njezinj profil Accidental Icon prati više od 250 tisuća ljudi.