6 najboljih noćnih krema koje možete kupiti u drogerijama

Dobra noćna anti-age krema trebala bi hidratizirati, boriti se protiv bora i smanjiti podočnjake tijekom noći, piše Goodhousekeeping.com. Danas ih na tržištu postoji mnogo. Neke od njih dosežu takve cijene da nam se može zavrtjeti u glavi. Zato vam donosimo 6 noćnih krema koje možete kupiti u najbližoj drogeriji i pritom uštedjeti.

Garnier Ultra-Lift Miracle Sleeping krema

Hijaluronska kiselina u ovoj kremi vraća vlažnost koži kako bi se borila protiv bora i suhoće.

Garnier, 16.99 dolara (Foto: Garnier)
Garnier, 16.99 dolara (Foto: Garnier)

 

Neutrogena Rapid Wrinkle Repair krema

Glavni joj je sastojak retinol, koji potiče proizvodnju kolagena u koži, smanjuje bore i ubrzava rast stanica koje smanjuju tamne krugove oko očiju i otvaraju pore.

Neutrogena, 21.99 dolara (Foto: Neutrogena)

L’oreal Paris RevitaLift Volume Filler krema

Naizgled poput gela, ova krema dobiva najveće ocjene kada je u pitanju učvršćivanje i hidratiziranje kože. Prema istraživanju koje je proveo Goodhousekeeping.com, u četiri tjedna vidljivo je učvrstila kožu lica i povećala njezinu vlažnost za čak 40 posto.

L'Oreal krema, 24.99 dolara (Foto: L'Oreal Paris Usa)
L’Oreal krema, 24.99 dolara (Foto: L’Oreal Paris Usa)

L’oreal Paris Age Perfect Cell krema

Nanesite ovu kremu prije spavanja, kako bi koža ostala hidratizirana i ujutro izgledala svježe. Sastojci poput glicerina i pčelinjeg voska stimuliraju površinu kože i potiču njezinu obnovu.

L'Oreal Paris, 17.99 dolara (Foto: L'Oreal Paris Usa)
L’Oreal Paris, 17.99 dolara (Foto: L’Oreal Paris Usa)

Neutrogena Ageless Intensives Deep Wrinkle

Ova hidratizirajuća formula bogata retinolom i hijaluronskom kiselinom ubrzava obnovu stanica. Nakon samo 12 tjedana sve su žene osjetile  promjenu na svojoj koži.

Neutrogena, 21.99 dolara (Foto: Neutrogena)

Olay Regenerist Night Recovery krema

Iskoristite sve prednosti peelinga i hidratizacije. Ova noćna krema sadrži i jedno i drugo, a izrazito je jednostavna za nanošenje. Njome ćete potaknuti regeneraciju stanica i osvježiti kožu.