7 svjetskih zvijezda otkriva kako su izgubile nevinost

Foto: Instagram
Foto: Instagram

U danima prije slave, svjetske zvijezde su bile baš kao i svi drugi tinejdžeri – nesigurni, emotivni i – zaljubljivi. U tim godinama dogodio im se i ‘prvi put’ koji zasigurno nije bio tako glamurozan kako izgledaju filmske seksi scene koje sada glume. Magazin People prenosi njihova priznanja o gubitku nevinosti, a ovo su neke od zanimljivijih priča.

Khloe Kardashian

“Nije zabavno izgubiti nevinost. Čudno je, prestrašen si i boli te, a ne znaš ni što će se dogoditi. Imala sam 15, a on je bio stariji i nije bio djevac. Ne sjećam se boli, ali se sjećam da sam jedva čekala da bude gotovo. Definitivno nećeš doživjeti orgazam prvi put, ja ga nisam doživjela prvih nekoliko godina. Kad sam prvi put doživjela orgazam pomislila sam: ‘Ohhhhh, znači to je to!'”

 

Lady Gaga

“Žene općenito ne znaju uživati do nekih srednjih 20-ih. Kad imaš 17, uopće ne znaš kako ‘upravljati tim stvarima dolje’ pa nemoj ni pokušavati. Mislim da djeca prerano ulaze u spolne odnose.”

“Izgubio sam nevinost s 13 godina s jednom djevojkom i jednim mladićem. 13 godina. Nikad to nisam nikome rekao. Djevojka je bila dvije godine starija od mene, a on je imao oko 16. Ja sam bio u osmom razredu, mislim..  To je stvarno bio moj prvi put. Nije bio seks u troje, već je svatko posebno sudjelovao. Bio sam stvarno uzbuđen.”

 

 

Kit Harrington

“To je bila klasična tinejdžerska situacija, na zabavi. Vjerojatno sam bio premlad. Djevojka i ja smo to jednostavno htjeli. Ili čekaš i napraviš to kako treba, ili si premlad i napraviš to samo da skineš ‘s dnevnog reda’.”

 

Jessica Alba

“Stvarno nisam izlazila vam s mladićima dok nisam imala 18, a tada sam upoznala svog bivšeg zaručnika Michaela Weatherlyja. Bila sam djevica. Htjela sam prvi put spavati s nekim koga volim, jer skoro svi koje znam su imali fijasko s prvim iskustvom. Zato sam htjela biti oprezna i otići u krevet s nekim do koga mi je stalo.”

 

Megan Fox

“Imala sam puno čudnih situacija u seksu, ali prvi put nije bio čudan. Bila sam zaljubljena u njega i bilo je baš lijepo.”

 

Ricki Lake

“Izgubila sam nevinost kad sam snimala film “Cry baby” – ali ne s Johnnyjem Deppom. Bilo je to s jednim drugim glumcem, stvarno zgodnim. Bio je drag prema meni, a ja sam bila jako velika. Bilo mi je drago što sam to skinula s dnevnog reda, jer mi je bila skoro 21 godina. Prvi put mi je bio baš dobar.”