Anđelice zapalile Victoria’s Secret pistu, jedna veteranka proštetala posljednji put

Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret

Krila Victoria’s Secreta nosi već 18 godina i jedno je od zaštitnih lica brenda. Adriana Lima sinoć je posljednji put prošetala pistom i potvrdila da se oprašta od anđelica.

Za 37-godišnjakinju ovo je bio 19. show. Noseći svoju zadnu reviju, Adriana je na kraju zastala i zaplakala, a publika ju je nagradila velikim pljeskom.

Adriana Lima (Foto:Thomas Concordia/Getty Images for Swarovski)

“Draga Victoria, hvala ti što si mi pokazala svijet, podijelila tajne sa mnom i, najvažnije, ne samo da si mi dala krila nego si me i naučila letjeti. S puno ljubavi, Adriana”, napisala je emotivna anđelica na Instagramu i podijelila video s isječcima sa svojih prijašnjih revija.

Pistom su prošetale i Kendall Jenner, Bella i Gigi Hadid, Winnie Harlow, Candice Swanepoel i Esla Hosk koja je nosila grudnjak od milijun dolara.

Winnie Harlow ovo je bio prvi nastup na reviji Victoria’s Secreta, a ušla je u povijet i kao prvi model s depigmentacijom kože, odnosno vitiligom.

Elsa Hosk (Foto: Thomas Concordia/Getty Images for Swarovski)
Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria’s Secret
Kendall Jenner (Foto: Noam Galai/Getty Images)
Bella Hadid (Foto: Noam Galai/Getty Images)
Gigi Hadid (Foto: Noam Galai/Getty Images)

Show će se prenositi na američkom ABC-u 2. prosinca, kada će se moći vidjeti i nastupi Shawna Mendesa, The Chainsmokersa, Halsey, Kelsea Ballerini, Rite Ore, Bebe Rexhe, Leele Jamesa i The Struta.

Još neka izdanja s piste donosimo u galeriji.