Ariana Grande će se na neko vrijeme povući iz javnog života

Foto: Instagram/@arianagrande
Foto: Instagram/@arianagrande

Obožavatelji Ariane Grande ostali su razočarani nakon što je jučer postalo jasno kako pjevačica neće nazočiti svečanosti dodjele nagrada Emmy. Iako je njezin dečko Pete Davidson nominiran za svoj show, par je odlučio propustiti dodjelu zbog teškog razdoblja u kojem se našla Ariana Grande.

Ništa nije upućivalo na takav scenarij, s obzirom na to da još od prošlog petka društvenim mrežama cirkulira fotografija njihovih rezerviranih mjesta u dvorani Microsoft Theater u Los Angelesu.

Međutim, na dan dodjele nagrada potvrđeno je da Grande i njezin partner neće nazočiti svečanosti.

“Suprotno najavama, Ariana neće večeras nazočiti dodjeli nagrada Emmy. Pete je također odlučio propustiti dodjelu te se pridružiti Ariani u New Yorku“, priopćio je njezin PR za People.

Nastavak njihova priopćenja još je intrigantniji.

“S obzirom na sve što joj se događalo u posljednjih nekoliko godina, Ariana je odlučila izdvojiti neko vrijeme za sebe kako bi se odmorila i oporavila od svega. Vrijeme će provesti kod kuće, uz svoje najmilije, i raditi na novim pjesmama neopterećena rokovima. Ariana ovim putem zahvaljuje svim svojim fanovima na razumijevanju”, stoji u zaključku službenog priopćenja.

Podsjetimo, prošlo je manje od dva tjedna od smrti njezina bivša dečka, repera Maca Millera, koji se predozirao u svom domu. Imao je samo 26 godina.

U pretposljednjoj objavi na svom Instagramu Ariana se dirljivim riječima oprostila od svog bivšeg dečka i prijatelja.

“Obožavala sam te od prvog dana našeg poznanstva, kada sam imala 19 godina, i još te volim. Ne mogu vjerovati da više nisi ovdje. Još to ne mogu prihvatiti. Razgovarali smo o nekim stvarima, toliko puta. Tako sam ljuta, tako tužna, i ne znam što mi je sada činiti. Bio si moj najdraži prijatelj tako dugo. Ali iznad svega, tako mi je žao što ti nisam mogla pomoći i odagnati tvoje boli, a pokušala sam. Bio si najdraža, najnježnija duša s demonima koje nisi zaslužio. Nadam se da si sada dobro. Počivaj u miru.”

Nakon što su je okrivili za smrt bivšeg, Ariana Grande odgovorila – fotografijom

No, tragičan gubitak bivšeg dečka nije jedino ružno što se dogodilo mladoj pjevačici.

Ariana Grande pati od PTSP-a i tjeskobe povezane s bombaškim napadom usred njezina koncerta u Manchesteru 22. svibnja prošle godine. Tada je poginulo 22 ljudi, a 500 ih je ozlijeđeno.

“Mislim da mnogi pate od tjeskobe. Moja tjeskoba ima tjeskobu. Oduvijek sam je imala. Međutim, nikada o tome nisam govorila jer sam smatrala da su svi pomalo tjeskobni. No, kada sam se vratila s turneje u rujnu prošle godine, doživjela sam dotad najveći napadaj tjeskobe”, otkrila je početkom ove godine Ariana, sugeriravši kako se još nije oporavila od kobnog svibanjskog koncerta.

Uzevši u obzir sve to pa potom i tragičnu smrt Maca Millera, Arianino povlačenje iz javnosti sasvim je razumljivo.