Baby boom u Hollywoodu: Kate Hudson je trudna, a otkrila je i spol djeteta

Kate Hudson (Foto: Christopher Polk/Getty Images for Turner)
Foto: Christopher Polk/Getty Images for Turner

Nakon nekoliko mjeseci skrivanja, glumica Kate Hudson i njezin dečko Danny Fujikawa otkrili su da čekaju dijete. Glumici je ovo već treće dijete, a vijest o trudnoći objavila je na svom Instagram profilu.

“Iznenađenje! Ako ste se pitali zašto me neko vrijeme nije bilo na društvenim mrežama, razlog tome je to što mi je bilo jako zlo. Bilo mi je ovo najteže prvo tromjesečje do sada. Od Boomeranga mi je bilo muka, od Superzooma bih završila s glavom u wc školjki, nisam mogla podnijeti hranu na Instagramu, a razmišljanje o Insta stories bi me samo dodatno iscrpilo. Ako ste me pak vidjeli negdje vani kako se smiješim i pretvaram da je sve u redu… Lagala sam”, napisala je glumica na Instagramu i otkrila da se ipak jako veseli trećoj trudnoći.

“Nastojali smo skrivati trudnoću koliko je god to bilo moguće, no sada mi je trbuh već dosta velik. Shvatila sam da je skrivanje bilo veliki izazov i da me, iskreno, skrivanje više iscrpilo nego da sam vam odmah otkrila sretnu vijest. Moja djeca, Danny, ja i cijela obitelj smo jako uzbuđeni zbog dolaska naše curice na svijet”, priznala je Hudsonova.

Par je zajedno od početka 2017. godine, a ovo im je prvo zajedničko dijete. Otkrili su da čekaju curicu. Kate Hudson već ima dvoje djece, 14-godišnjeg Rydera i 6-godišnjeg Binghama, s bivšim ljubavima Chrisom Robinsonom i Matthewom Bellamyjem.