Beauty blogerica na lice je zalijepila zvijezde i dobila 40 tisuća ‘lajkova’

Foto: Screenshot/ Instagram
Foto: Screenshot/ Instagram

Ako imate problema s aknama, tada znate da ih se jako teško riješiti, koliko god ih tretirali najnovijim preparatima koji obećavaju čuda ili prirodnim sastojcima, pa čak i tabletama kojima se u nekom trenutku mnogi okreću.

No, žene na društvenim mrežama nastoje prihvatiti svoje akne, a jedna od njih je i blogerica Rocio Cervantes. Ova beauty blogerica genijalno se dosjetila da ih prekrije – zvijezdama.

Rocio je na Instagramu podijelila prekrasnu fotografiju svojeg lica prekrivenog zvijezdama i adresirala problem s kojim se bori već godinama.

“Ovaj koncept proizvod je frustracije, jer kao što znate (puno govorim o tome), moje akne onemogućavaju mi da išta radim”, napisala je blogerica, objašnjavajući svojim pratiteljima kako se odlučila na ovaj look.

“Sinoć sam razmišljala kako bi bilo kada ne bih imala akne i kako bih izgledala. Nakon toga sam se osjećala toliko sramotno zbog same pomisli, jer ja sam lijepa takva kakva jesam. Zato želim poručiti svima koji imaju problema s aknama da će i to proći.”

Fotografija na kojoj izgleda poput galaktičke princeze ima više od 40 000 lajkova i 1400 komentara koji su je pohvalili zbog načina na koji se nosi s problemom.

Njezina objava samo je jedna u moru onih koji pod hashtagom #bodypositivity govore o prihvaćanju ožiljaka, strija, opeklina i drugih kožnih problema.