Besprijekoran izgled vojvotkinje Kate nakon poroda ismijale ‘obične’ žene

Foto: Jack Taylor/Getty Images)
Foto: Jack Taylor/Getty Images)

Deseci predstavnika medija i mnoštvo fanova britanske kraljevske obitelji u ponedjeljak su nestrpljivo iščekivali izlazak vojvotkinje Kate Middleton iz bolnice St Mary sa svojom bebom, britanskim princem – petim u redu za prijestolje.

Ponosni roditelji, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, Will i Kate, pojavili su se u javnosti sa svojim sićušnim djetešcem samo nekoliko sati nakon što je Kate porodila zdravog dječačića. Kako je to bilo preslatko.

Odjevena u crvenu haljinu s bijelim ovratnikom, potpeticama u nude boji te s prepoznatljivim blagim kovrčama, Kate je izgledala baš onako kako i treba izgledati prava princeza. No, u svakom slučaju nije izgledala kao žena koja je u grčevima i bolovima samo nekoliko sati ranije na svijet donijela ljudsko biće.

Naravno, ljudi su odmah pohrlili na društvene mreže kako bi ismijali kraljevsku pretencioznost.

U nastavku pogledajte nekoliko odvažnih smrtnica koje su bez srama objavile svoje fotografije, pogađate, samo nekoliko sati nakon poroda svojih beba. Fotografije su urnebesno smiješne.

Dame, budite ponosne na sebe. Jer možete se kladiti da je i Kate, nakon što je porodila malog princa, izgledala iscrpljeno, blijedo, razbarušene kose, baš poput vas.

Sigurno je i to da se Kate ne bi mogla tako urediti da iza sebe nema spremnu vojsku frizerki, šminkerica i modnih stilistica koje su je pripremile za televizijske kamere.

No, tako je to u kraljevskoj obitelji.