Burne veze slavnih parova: Tko se pomirio, a tko prekinuo?

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Burne veze holivudskih parova koje prati cijeli svijet često pune medijske stupce. Neke veze završavaju brakom koji se ubrzo okonča skupim razvodom, a neke se pretvaraju u pravu sagu punu dramatičnih ishoda.

U nastavku donosimo parove koji su svoje veze započinjali i završavali više puta. Evo koji su parovi i dalje u sretnoj vezi, a koji su prekinuli za svagda (ili barem samo za sada).

1. Selena Gomez i Justin Bieber

Veza pjevača i pjevačice i dalje je neizvjesna.Par se nedavno pomirio, a ubrzo nakon toga opet su prekinuli. Selena se navodno zbog veze s Justinom i posvađala s majkom, a njezina obitelj nikada nije odobravala njihov odnos. Vezu su započeli 2010. godine, a od tada je teško prebrojati koliko puta je slavni par prekinuo.

2. Miley Cyrus i Liam Hemsworth

Par je objavio zaruke te planiraju svadbu, a prije toga prekidali su više puta. Upoznali su se 2010. godine te su dvije godine kasnije objavili zaruke koje su raskinuli 2013. godine. 2016. godine Miley i Liam su se pomirili nakon burne faze u životu pjevačice.

3. Kate Middleton i princ William

Kraljevska ljubavna priča sa sretnim završetkom imala je svojih padova. Kate i William su objavili vezu 2005. godine, a nakon prekida 2007. godine pomirili su se godinu kasnije.

4. Rihanna i Chris Brown

Prekid Rihanne i Chrisa Browna jedan je od najružnijih prekida u Hollywoodu. Pjevač je 2009. godine fizički napao pjevačicu, a fotografije pretučene Rihanne šokirale su svijet. 2012. godine par se pomirio, a Rihanna je kasnije izjavila da je požalila što se vratila pjevaču.

5. Kourtney Kardashian i Scott Disick

Zločesti dečko Hollywooda poznat po problematičnom ponašanju, a s Kardashian sestrom ima troje djece. Upoznali su se 2006. godine, a njihova burna veza okončala se 2015. godine.

6. Megan Fox i Brian Austin Green

Megan i Brian upoznali su se 2004. godine kada je glumica imala 18, a glumac 30 godina. Unatoč razlici u godinama, par se zaručio dvije godine kasnije. Prvi puta su se razveli 2009. godine, ubrzo se pomirili te vjenčali 2010. godine. Pet godina kasnije Megan je odlučila tražiti razvod braka, no ipak su ostali zajedno nakon što je saznala da nosi njegovo treće dijete.

7. Jennifer Garner i Ben Affleck

Nedavno su se pojavile glasine da Ben Affleck žali za bivšom suprugom te da se želi pomiriti. Par ima troje djece iz veze koja traje 11 godina, a 2015. godine su se rastali zbog njegove afere s dadiljom. Nakon razvoda viđeni su još nekoliko puta zajedno.

8. Katy Perry i John Mayer

Katy Perry se nedavno pomirila s Orlandom Bloomom, a prije toga nekoliko puta se vraćala Johnu Mayeru. Počeli su vezu 2012. godine, a konačno je završena 2016. godine.