Chrissy Teigen odgovorila na “zločesti” komentar i prikupila na tisuće lajkova

Foto: Theo Wargo/Getty Images
Foto: Theo Wargo/Getty Images

Ako ste mislili da je Julia Roberts opaka na društvenim mrežama, očito niste upoznali kraljicu društvenih mreža, Chrissy Teigen. “Beauty savjet” koji joj je udijelila obožavateljica, Chrissy nije bio nimalo zabavan.

Naime, Chrissy je na Instagramu objavila fotografiju kojom je pozvala sve svoje obožavatelje da navečer gledaju jednu emisiju u kojoj gostuje. No, jedna se obožavateljica odlučila nepristojno komentirati njezinu frizuru i okruglo lice, sve pod krinkom beauty savjeta.

“Izgledaš prekrasno, ali trebala bi ponovo pustiti kosu. Djevojke s okruglim licem ne bi smjele imati ovako kratku kosu. Zbog nje tvoje lice izgleda ogromno. Znam o čemu govorim… vjeruj mi… DUGA KOSA“, napisala je jedna korisnica Instagrama.

Čini se da je komentar Chrissy pogodio “u živac” jer je odlučila uhvatiti se ukoštac s trollovima i odgovoriti.

Foto: Screenshot/ Instagram
Foto: Screenshot/ Instagram

“Iskreno, hvala ti jer svako jutro kada se probudim, prvo što pomislim je što bi @bcnjw učinila i onda je pokušam usrećiti, tako da je to bila greška s moje strane”, odgovorila je Chrissy sarkastično i pokupila više od 23 000 lajkova.

Mnogi fanovi stali su u njezinu obranu, a komentari poput “Ne mogu vjerovati kako negativni i odvratni ljudi mogu biti”, “Tvoja kosa izgleda odlično baš takva kakva je” i “Da si i ćelava, i dalje bi bila prekrasna”, mogu se naći ispod fotografije.

Ovo nije prvi put da je Crissy ušutkala “zločeste” internetske trollove, a vjerojatno ni zadnji. Ova kraljica društvenih mreža s razlogom nosi tu titulu. Naprijed, Chrissy!