Čipka ili pamuk? Evo što muškarci misle o ženskom donjem rublju

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Neovisno o tome volite li više tange, bokserice ili takozvane bapske gaće, donje rublje odjevni je predmet bez kojeg ne možemo. Nosi se ispod odjeće i realno možemo nositi što god nam srce poželi.

No, kako se bliži jedna od najpoznatijih modnih revija donjeg rublja, Victoria’s Secret, zagrebali smo malo dublje u temu i istražili što muškarci u Hrvatskoj više vole vidjeti na ženama.

Evo što su nam rekli:

“Inače nimalo ne volim čipku, ali kod ženskog donjeg rublja čipka je obavezna! To moraju biti jake, kontrastne boje s obzirom na to da sam daltonist. Inače preferiram čipkasti, proziran grudnjak i bokserice, ali me jednom cura, danas supruga, iznenadila tangicama, i to je bilo vrlo lijepo, neočekivano iznenađenje.”
Igor, 29

“Možda će vas iznenaditi, ali stvarno nemam neke preferencije kada je riječ o donjem rublju. Kod mene sve prolazi, ali, recimo, volim vidjeti  golo tijelo prekriveno negližeom.”
Jan, 36

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

“Najviše volim sve čipkasto, haltere, tange, samostojeće… cijeli komplet. Vjerujem da to pali kod manje-više svih frajera, zato mi je nevjerojatno da u seksualnosti koja ima jako puno oblika imamo nešto što nas sve pogađa.”  Branimir, 35

“Ljubitelj sam čipkastog donjeg rublja, posebno ako je riječ o tangama. Kad je riječ o  grudnjacima, ne volim one sa spužvama nego jednostavnije, one od same tkanine, takvi su puno erotičniji. Uglavnom, čipka kod mene uvijek prolazi.”
Kristofer, 23

“Stvarno ne volim tange i životinjske uzorke. To mi je vulgarno. Volim decentno i seksi, a grudanjke, ne volim.”
Duje, 33

“Za razliku od većine Hrvata, najviše volim na ženi vidjeti bijelo donje rublje. Može biti čipkasto ili jednostavno pamučno. Nekako mi djeluje nevino i slatko, ali na kraju krajeva, kakvo je donje rublje, nije ni bitno. Ionako brzo ode.”
Leo, 28