David Beckham ponovno uhvaćen u flertu s holivudskom superzvijezdom!

Supruga Ryana Reynoldsa Blake Lovely je, čini se, u problemima. Njezin suprug flertuje s Davidom Beckhamom. I to mu nije prvi put.

Od onog trenutka kada je glumac u filmskom megahitu “Deadpool” provalio kako “David Beckham zvuči kao da su se njegova usta seksala s limenkom punom helija”, otada traje jedno od najzanimljivijih prijateljstava između dvojice celebova.

No, ni Beckham nije ostao dužan Reynoldsu.

Naime, kada je neki dan Reynolds objavio fotografiju na kojoj se on i snimatelj “živi kuhaju” u automobilu na snimanju najnovijeg filma Michaela Baya u Italiji, Beckham nije odolio šali na račun glumčeva znojna čela.

“Roberto i ja se živi kuhamo. U ovom trenutku, ovo nije čak ni auto. Nego neki golemi ogrtač napravljen od kože, stakla i znojnih pazuha”, napisao je Reynolds, a bivša nogometna zvijezda mu je odgovorila:

“O Bože, kako si zgodan…”

Njihovo javno podbadanje traje već neko vrijeme. Deadpoolova isprika Beckhamu iz svibnja ove godine nasmijala je cijeli svijet.

U filmiću se prikazuje David Beckham koji u svom domu stalno prevrće dio filma u kojem je Deadpool usporedio njegov glas sa spolnim odnosom njega i konzerve helija, i preko čega bivši nogometaš nikako ne može prijeći. Ignorira čak i Deadpoolove poruke isprike. No, tada mu se filmski lik pojavljuje na vratima. Čak četiri puta…

U postu ispod videa, Reynolds je napisao sljedeće: “Malo poznata činjenica: Kanađani su rođeni s crnim pojasom u ispričavanju.”

Ryan Reynolds svojim šalama i humorom redovito osvaja obožavatelje. Jučer je tako objavio video u kojem tijekom snimanja najnovijeg filma “6 Underground” otkriva kako na setu najviše uživa u mirnim i tihim trenucima. Upravo tada dogodi se totalni kaos…