Djeca iz kuće strave nikada nisu bila kod zubara, jednom godišnje su se tuširala

Foto: riversidesheriff
Foto: riversidesheriff

Priča oko kuće strave u Kaliforniji gdje je bračni par Turpin zatočio svojih 13ero djece se nastavlja. Naime, u kući su pronađena dva psa koja su u boljem fizičkom stanju nego djeca. Detalji koje su se iznijeli na suđenju su zastrašujući.

David i Ann Turpin odbacuju svih 75 optužbi. Turpinovi su osumnjičeni za zanemarivanje i zlostavljanje djece, za njihovo zatočavanje i mučenje, a oca optužuju i za seksualno zlostavljanje jedne od djevojčica. Djecu su kažnjavali vezanjem za krevet, nisu smjela čak ni na toalet. Izgladnjivali su ih, a hranu su ostavljali na njima vidljivom mjestu.

Prema sudskim dokazima, djeca su dobila jedan obrok dnevno i nikada nisu bila kod zubara. Tužitelj Mike Hestrin kazao je da su se djeca smjela samo jednom godišnje tuširati.

“Na stolu je policija pronašla kolač od jabuka koji je stajao ispred djece. Ona su ga smjela samo gledati, ne i jesti. Njihova najstarija 29-godišnja kćer ima 37 kilograma. Iako je otac David Turpin imao privatnu školu, djeca su bila neuka. Nisu znali što je policajac”, objasnio je na suđenju tužitelj Hestrin.

Bračnom paru prijeti i do 94 godine zatvora.