Dobre prijateljice: Oprah i Doria Ragland su, izgleda, BFF

Oprah Winfrey (Foto: Ian West- WPA Pool/Getty Images)
Oprah Winfrey (Foto: Ian West- WPA Pool/Getty Images)

Majka Meghan Markle, Doria Ragland, i Oprah Winfrey su, čini se, najbolje prijateljice! I prije kraljevskog vjenčanja provodile su vrijeme zajedno.

Kada je Oprah, netom prije velikog dana, pozvala Doriju u svoj dom, svi su nagađali da sprema veliki intervju s mladenkinom majkom. No, voditeljica je pozvala Doriju na prijateljsko druženje.

Nagađalo se da je Doria došla k Oprah s punom vrećom darova. “Znate što su bili darovi? Kao prvo, ona je jako dobra u jogi pa sam joj rekla da donese svoj podmetač za jogu kako bismo zajedno vježbale. U drugoj vrećici bio je ručak”, rekla je Oprah o nagađanjima.

“Nisam je pokušala podmititi darovima kako bih dobila intervju. Imam stablo kumkvata, u košari su bili kumkvati! Ako mislite da kumkvatima možete dobiti intervju – ja sam za!”, prenio je Oprine riječi InStyle.

Nakon vjenčanja nastavile su se družiti. “Bilo je to više od vjenčanja. Bio je kulturalni trenutak koji je promijenio neke stvari. Mislim da je to veće od njih i svima je dalo nadu”, komentirala je.