Dodjela American Music Awards: Tri različite kombinacije koje su privukle sve poglede

Foto: Emma McIntyre/Getty Images For dcp

Sinoć je u Los Angelesu održana dodjela nagrada American Music Awards, a i ove godine dominirala je pjevačica Taylor Swift.

Pop-zvijezda četvrti je put osvojila nagradu za umjetnicu godine. Izlazak na pozornicu iskoristila je za promicanje svojih političkih stavova i priliku da pozove sve na nadolazeće izbore.

Swift je nedavno iznenadila javnost izjavom kako će na izborima koji se održavaju u studenome podržati demokrate. Bio je to njezin prvi javni politički istup. Uz nagradu za umjetnicu godine, kući je otišla s još tri kipića u rukama.

Za izlazak na crveni tepih izabrala je kombinaciju koju potpisuje Balmain. Pjevačica se inspirirala futurizmom u blještećoj metalik kombinaciji.

Foto: Frazer Harrison/Getty Images
Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Još je nekoliko outfita s dodjele ukralo pažnju okupljenih – najviše su se istaknule reperica Cardi B i mlada pjevačica Camila Cabello. Obje su odabrale balske haljine.

Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Ekstravagantna pjevačica nerijetko bira kombinacije koje ne bi obukao svatko. Raskošna haljina cvjetnog uzorka, cipele i turban bili su istog uzorka.

Camila se, s druge strane, odlučila za nešto jednostavniju haljinu, no u stilu prave princeze, a poslije se preodjenula u crni kombinezon.

Foto: Matthew Simmons/Getty Images For dcp

Camila i Cardi B također su odnijele nagrade.