Ella Dvornik raznježila obožavatelje objavom posvećenom kćerkici

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Kći Elle Dvornik i Charlesa Pearcea Balie Dee za mjesec dana navršit će godinu dana, a popularna influencerica tim je povodom objavila dirljiv status na Instagramu, uz fotografiju malene.

Kao i svaka mlada mama, Ella se pita kako je moguće da je vrijeme tako brzo proletjelo.

“Ne mogu vjerovati da će ovo malo čudo za mjesec dana napuniti cijelu godinu. Cijela jedna godina s njom, toliko se toga dogodilo, imam osjećaj da se jučer rodila. Nekad ustanem i vidim je kako stoji na nogama i pitam se ‘di je ona mala pikulica s 2,9 kg koja je samo ležala i gledala’. Eno je, sjedi, stoji, sama jede, pere zube, priča nešto, ništa je ne razumijemo, al priča. Hahar mali, samo šta ne postane pravi mali čovjek. Stvarno vrijeme leti kada imaš djecu. Btw, ja sam si extra produžila vikend pa me nije bilo tu baš par dana”, napisala je.

Otkrila je i da planira proslavu rođendana s obitelji, no ne zna kako će to izvesti s obzirom na to da su svi raštrkani po Europi.

U samo nekoliko sati objava je prikupila gotovo 25 tisuća lajkova. “To je sreća”, “Sretan rođendan i sve najbolje. Uživaj u najvećem bogatstvu”, “Med medeni” i “Slatkica”, samo su neki od brojnih komentara pratitelja.