Evo zašto Meghan Markle više nikada neće nositi crveni ruž

Foto: Getty
Foto: Getty

Meghan Markle davno je pokazala da, kada joj se sviđa neki look, nema tog kraljevskog pravila koje neće prekršiti. Ako joj se sviđa neuredna punđa, ona će je nositi, ako ne voli nositi najlonke, ona ih neće nositi i toga se drži.

Daniel Martin, blizak prijatelj Meghan Markle, glavni je krivac za savršeni look koji je Meghan Markle imala na svom vjenčanju. Upravo je on za People otkrio tajnu njezina decentnog pristupa make-upu i zašto je nećemo vidjeti s ružem jačim od nježne nijanse koju često nosi.

Foto: Andrew Parsons - Pool/Getty Images
Foto: Andrew Parsons – Pool/Getty Images

“Jednom kada je nosila crveni ruž, jednostavno se nije osjećala ugodno s njim”, objasnio je Daniel i dodao: “Ona voli govoriti, tako da se ne želi brinuti o tome”.

Možemo shvatiti Meghan. Ne samo da s jarkim ružem stalno moramo razmišljati hoće li nam se preslikati na zube, nego oni često i naočigled blijede, pa se živciramo još više.

Foto: Arthur Edwards - WPA Pool/Getty Images
Foto: Arthur Edwards – WPA Pool/Getty Images

Daniel je također otkrio da je Meghan, unatoč tome što može koristiti usluge profesionalnih vizažista, odlučila sama se našminkati za kraljevske zaruke. “Ugodnije se osjeća šminkajući se sama. Voli make-up i dobra je u tome”, rekao je Daniel.