Fashion Nova najavila make-up liniju

Foto: Screenshot/ Instagram
Foto: Screenshot/ Instagram

Instagram brend Fashion Nova, poznat po  uskim haljinama od 50 dolara koje posebno vole zvijezde poput Cardi B i Kylie Jenner, ulazi u beauty svijet svojom prvom make-up linijom, piše Allure.com.

Ako Fashion Nova već nije ispraznila vaše novčanike u pokušaju da izgledate poput prave zvijezde, pripremite se na njihovu make-up Nova Beauty liniju jer će joj biti teško odoljeti.

“Transformiramo FashionNova.com u destinaciju na kojoj će biti moguće sve kupiti”, rekao je osnivač brenda Richard Saghian u svome intervjuu za Business of Fashion.

I dok Fashion Nova već ima nekoliko osnovnih beauty proizvoda poput umjetnih trepavica i make-up kistova, ovo će biti prvi put da izrađuju vlastite proizvode. “S vremenom želimo toliko proširiti brend da može konkurirati onima poput Sephore”, rekao je Saghian.

Fashion Nova nije jedini brend koji je poslovanje odlučio proširiti i na beauty tržište. Brendovi poput Topshopa i BooHooa nedavno su predstavili svoje beauty inačice, čime su obožavateljima omogućili dozu cjenovno prihvatljivih beauty proizvoda koje možemo nabaviti i putem interneta, a ne samo u drogerijama.