Finalizirali razvod: On se vraća na rehabilitraciju, dok je ona pronašla utjehu u drugome

Foto: Jason Merritt/Getty Images
Foto: Jason Merritt/Getty Images

Zahtjev za razvod braka predali su još 2015. godine, a prije nekoliko dana konačno je finaliziran. Strani mediji navode kako bivši supružnici nisu imali odvjetnike.

Jennifer Garner i Ben Affleck sada su slobodni i dok je ona utjehu pronašla u naručju poduzetnika Johna Millera, glumac se još uvijek bori sa svojim demonima. Prošli mjesec je izašao iz klinke za odvikavanje u Malibuu, no Ben Affleck ipak se odlučio vratiti na odvikavanje.

“Odjavio se i planirao samo javljati u kliniku, no sada se opet odlučio prijaviti na odvikavanje. Većinu vremena i noći će provesti u klinici”, rekao je izvor blizak glumcu.

Foto: Jason Merritt/Getty Images

Unatoč rastavi, par je ostao blizak cijelo ovo vrijeme, a Jennifer je pomagala bivšem suprugu oko rehabilitacije. Zajedno imaju troje djece zbog kojih glumac želiu ostati trijezan i riješiti se svoje ovisnosti o alkoholu. Na rehabilitaciju se prijavljuje još od 2001. godine kada je prvi puta potražio pomoć.

“Podrška koju primam od obitelji, prijatelja i obožavatelja mi znači jako puno i mi daje snagu da nastavim s borbom i javno progovorim o ovoj bolesti”, rekao je nedavno Affleck. Nagađalo se o njegovoj vezi s 22-godišnjom Playboyjevom zečicom Shaunom Sexton, no čini se da se trenutno posvetio svom zdravlju.

U međuvremenu, glumica je prije nekoliko dana viđena u društvu novog dečka Millera s kojim je uživala na romantičnoj večeri.