FOTO Dejan Lovren objavio fotografiju iz 1990. i napisao emotivnu poruku majci

Foto: Instagram.com/dejanlovren06
Foto: Instagram.com/dejanlovren06

Dejan Lovren na samom je početku svog života prošao kroz pakao rata. Rođen je u Zenici 1989. godine, a živio je u Kraljevskoj Sutjesci. Kad je imao tri godine, s obitelji je pobjegao u Njemačku. “Otišli smo praktički bez ičega, samo s odjećom na sebi”, ispričao je Dejan za Joe.co.uk. Njegov bratić ubijen je u kući iz koje su pobjegli samo tjedan dana poslije.

Dejan je jednom prilikom rekao kako je njegovoj majci teško govoriti o tim godinama te da zaplače pri spomenu na ratne dane.

Iako je još bio mali, Dejan je svjestan kroz što je njegova obitelj prošla, a u svom zadnjem postu na Instagramu odlučio je zahvaliti majci na svemu što je učinila za njega i njegova brata.

“E, moja majko, ovo je bilo 1990 god. u Kraljevoj Sutjesci, znam da se bolje sjećaš nego ja, naravno. Želim ti se zahvalit na svemu, znam da ti nije bilo lako, prošla si kroz pakao, ali si bezbroj puta dokazala koliko si jaka žena. Možda ja i @lovren_davor nismo previše rječiti kad je u pitanju ljubav, ali, eto, znaj da te volimo zauvijek. Nadam se da si ipak ponosnija na mene jer ipak držiš budućeg srebrnog u naručju”, napisao je Dejan.