FOTO Poznati modni dizajneri za Prvi otkrivaju najtraženije modele svojih vjenčanica

Foto: Getty Images/Envy Room/Matija Vuica/Alduk/Ivica Skoko
Foto: Getty Images/Envy Room/Matija Vuica/Alduk/Ivica Skoko

Jednostavna vjenčanica Meghan Markle iznenadila je javnost, a jednako tako iznenadila je i modna kuća zadužena za kreaciju. Meghan se odlučila za francusku kuću Givenchy, dok je drugu vjenčanicu potpisala Stella McCartney.

Oba modela koje je nosila zrače elegancijom i jednostavnošću, a s obzirom na to da Meghan kroji modne trendove, vjerujemo da će se mnoge mladenke odlučiti upravo za takav model vjenčanice.

Kakve vjenčanice preferiraju Hrvatice, upitali smo naše najpoznatije modne dizajnere vjenčanica. Evo koji su modeli najtraženiji:

Envy Room

Foto: Envy Room
Foto: Envy Room

Najtraženiji modeli iz Aldukove i kolekcije modnog dvojca Envy Room romantičnog su, jednostavnijeg kroja, ukrašeni čipkanim detaljima.

Ivan Alduk

Foto: Alduk
Foto: Alduk

Čipka, til i aplikacije s motivom cvijeća krase divne modele iz radionice Ivice Skoke.

Ivica Skoko

Foto: Ivica Skoko
Foto: Ivica Skoko
Foto: Ivica Skoko
Foto: Ivica Skoko

Matija Vuica

Foto: Matija Vuica
Foto: Matija Vuica

“Osim vjenčanica raskošnog ‘sirena’ kroja koje su zaštitni znak našeg ateliera, ove su sezone tražene dvodijelne vjenčanice kojima je osnova od čipke što slijedi liniju tijela te se malo širi u donjem dijelu. Ona je bez šlepa jer se na nju dodaje raskošan peplum koji može biti u istoj čipki ili od tila, a može se i skinuti kada za to dođe vrijeme”, rekla nam je dizajnerica o aktualnim trendovima.

Posljednjih godina mladenke se rijetko presvlače nakon ponoći, što je prije bio običaj. “Ova kombinacija daje osjećaj promjene. Uvijek ih radimo da budu lagane i posebne za svaku mladenku”, nadodala je Vuica.

Foto: Matija Vuica
Foto: Matija Vuica

Divni modeli odgovarat će svačijem ukusu, a mi se ne možemo odlučiti samo za jedan. Koja je vjenčanica vaš favorit?