Haljina golih leđa i muke po grudnjaku: Pronašli smo najbolja rješenja

Foto: Pete Bellis / Unsplash
Foto: Pete Bellis / Unsplash

Haljine otvorenih leđa najljepši su trend svakog ljeta. Ipak, one dolaze s malim problemom – što s grudnjakom? Vidljive naramenice i trake na leđima s otvorenim haljinama ne idu, zato smo pronašli nekoliko rješenja.

Uz ovih šest trikova grudnjak više neće biti problem.

Foto: Demetrius Washington / Unsplash
Foto: Demetrius Washington / Unsplash

1. Spojnica

Ovo je vrlo praktičan, a uz to i jeftin trik ako imate majicu ili haljinu s velikim otvorom na leđima s lijeve i desne strane. Iako postoje i posebne spojnice za naramenice grudnjaka, za ovo će poslužiti i spajalica za papir. Umjesto da kupujemo novi grudnjak kojemu se naramenice križaju na leđima, možemo upotrijebiti spojnicu koja će naramenice skloniti s lopatica.

2. Produžen pojas grudnjaka

Same možemo napraviti i još jedan trik, a riječ je o produženoj leđnoj traki grudnjaka koja će se tako nalaziti pri dnu leđa. Trebaju nam samo elastična traka željene dužine, oko 25 centimetara, i dodatna kopča.

Foto: Screenshot / YouTube
Foto: Screenshot / YouTube

Na obje strane elastične trake zašijemo po jedan dio kopče pa na taj način grudnjak možemo kopčati oko trbuha i to kao normalan grudnjak.

3. Naramenice zašijte za grudnjak

Trake grudnjaka odrežemo, a naramenice zašijemo ispod košarica.

Foto: Screenshot / YouTube
Foto: Screenshot / YouTube

Tako će one biti samo oko ramenog dijela, a leđa će ostati otkrivena.

4. Grudnjak prišiven na haljinu

Za još jedan trik možemo iskoristiti stari grudnjak. Ako to neće naštetiti haljini i ako se na njoj to neće vidjeti, sa starog grudnjaka možemo ukloniti naramenice i prišiti košarice na podstavu haljine.

5. Bez naramenica

Najveći se problem javlja kad haljina ne može sakriti ni naramenice ni traku, ali i za to postoji rješenje. Njega smo pronašli u nekoliko trgovina. Riječ je o grudnjacima koji se učvrste u prednjem dijelu ili pak o silikonskima koji mogu ostati prilijepljeni na kožu oko šest sati.

6. Ljepljive trake

Trik koji je proslavila Kim Kardashian zapravo je najjednostavniji: riječ je o ljepljivim trakama koje se pričvrste od ramena preko grudi i ispod njih.

Foto: Screenshot / YouTube
Foto: Screenshot / YouTube

Tko god ga je isprobao, kaže da savršeno funkcionira pa vrijedi pokušati.