Holivudske uspješnice i lijepe manekenke: Slavni neženja danas slavi 44. rođendan

Foto: Jason Merritt/Getty Images for Turner

Jedan od najboljih holivudskih glumaca, Leonardo DiCaprio danas slavi 44. rođendan. Glumac je u petak proslavio rođendan u jednom elitnom klubu na Beverly Hillsu.

Na rođendanskoj večeri bilo je 50 slavnih uzvanika, a na kasnijem partyju pozvano je oko 500 osoba. Jennifer AnistonGwyneth Paltrow, Brad FalchukRobert DeNiroAl PacinoAlex RodriguezKate BeckinsaleRita Ora i Naomi Campbell tulumarili su zajedno s DiCaprijem.

Foto: Jason Merritt/Getty Images

Glumac iza sebe ima brojne uspješne holivudske filmove, a uz njih, poznat je i po dobrom ukusu za žene. Kroz godine bio je s više poznatih manekenki, a kako je on stario, njegove su djevojke bile sve mlađe.

Trenutno je u vezi s 20-godišnjom manekenkom argentinskog podrijetla Camilom Morrone. Camila je rođena iste godine kada je Leonardo snimio svoju uspješnicu  – film Titanic.

Prisjetili smo se ljepotica s kojima je hodao. S crnom panterom Naomi Campbell hodao je 1995. godine, no par je ubrzo prekinuo. Iste godine se šušalo da je u vezi s dizajnericom Donatellom Versace.

Njegova velika ljubav bila je manekenka Gisele Bündchen s kojom je započeo vezu početkom 2000-ih godina. Leonardo i Gisele bili su zajedno pet godina, a ona je i jedna od njegovih najdugovječnijih veza. Također, jedina je koja mu je bila pratnja na dodjeli Oscara.

Leonardo DiCaprio i Gisele Bundchen, 2007. (Foto: Getty Images)
Leonardo DiCaprio i Gisele Bundchen, 2005. (Foto: Getty Images)

Nakon prekida s Gisele, druga najdugovječnija veza također je bila s manekenkom Bar Refaeli. Zajedno su bili do 2011. godine. Nakon nje, imao je kratku romansu s glumicom Blake Lively.

Veza nije dugo trajala, a nakon prekida Blake je upoznala Ryana Reynoldsa s kojim je danas u braku.

Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Erin Heatherton, German Toni Garrn, Nina Agdal još su neke manekenke s kojima je Leo hodao, a veze su uglavnom trajale oko godinu dana. Lorena Rae je osvojila njegovo srce 2017. godine, a tada je imala 23 godine.

Nakon nje, utjehu je pronašao u još jednoj plavuši, mladoj Juilette Perkins, koja je od njega bila mlađa 23 godine. Manekenka je tada imala 19 godina.

Camillu je upoznao krajem 2017. godine kada je navodno i započela njihova veza koja traje i danas.