Hrvatice otkrivaju u kojoj odjeći imaju najviše samopouzdanja: Odgovori bi vas mogli iznenaditi

Foto: Henri Pham/Unsplash
Foto: Henri Pham/Unsplash

Odjeća utječe na samopouzdanje. To ne znači da nemamo samopouzdanja bez dobrog outfita, no omiljena modna kombinacija pridonijet će  tome da drugačije “zračimo”.

Je li riječ o omiljenom paru traperica, haljini, određenoj suknji ili pak donjem rublju – odlučile smo čuti glas Hrvatica.

Foto: Unsplash/Pete Bellis

Pitale smo Hrvatice o modnim savjetima njihovih baka: ‘Hulahopke navuci preko bubrega’

Evo što su nam otkrile:

“Najbolje se osjećam u trapericama. Dobre traperice prvi su mi izbor jer je u njima sve na mjestu i istaknu ono najbolje, osobito ako ih nosim uz štikle. Haljine i suknje ne biram često, ali pronašla sam se u ovogodišnjim haljinama na preklop koje lijepo stoje. Volim kada leprša oko mene.”
Iris (26)

“Najviše samopouzdanja imam kada nosim traperice. Naravno da su ‘u igri’ uvijek one koje su ‘u modi’… izlizane, podrapane, uske i slično.”
Sanja (51)

“Najbolje se osjećam u dobrom starom crnom sakou, bilo u kombinaciji sa suknjom ili s hlačama. Daje poseban osjećaj samopouzdanja i osjećaš se moćno kao da možeš sve što si naumila.”
Ela (28)

“Najbolje se osjećam u dobrim push-up trapericama i kožnoj jakni. To je kombinacija u kojoj možeš navečer u izlazak, a usput i dobiti i posao. Meni je uspjelo!”
Monika (29)

Foto: Pexels
Foto: Pexels

“Najbolje se osjećam u trapericama višeg struka i široj majici kratkih rukava uvučenoj u hlače, uz neki dobar ruž na usnama. Danju na noge Cortezice, navečer neke štikle i voila!”
Sara (27)

“Najženstvenije se osjećam i najviše samopouzdanja imam u strukiranim dugačkim haljinama. Takve haljine strateški prikrivaju određene nedostatke, a naglašavaju prednosti.”
Laura (33)

“Najviše samopouzdanja imam kada nosim crnu odjeću, koji god to komad bio. Po mogućnosti, crne traperice.”
Tina (26)

“Najviše samopouzdanja imam kada nosim običnu bijelu majicu kratkih rukava. Ne moram se brinuti vidi li mi se grudnjak, ne moram je potezati gore-dolje, ne moram biti savršeno izdepiliranih pazuha, a pritom je udobna i prozračna.”
Vlatka (27)

Traperice su mi prvi izbor jer sve poslože i zategnu tamo gdje treba. Mogu ih kombinirati sa svime. Jedini je problem pronaći savršene traperice, ali sav uloženi trud se isplati. Svake sezone imam najdraže traperice i ne štedim na njima. Drugi komad u kojem se osjećam dobro je trenirka jer je udobna, a mogu u njoj otići i do grada i sjesti na kavu. Kad me netko vidi, mogu reći da sam taman bila na trčanju pa još ispadnem i cool jer vježbam usred ljeta.”
Viktorija (31)