I slavni su otvorili svoje trgovine: Detalji za dom i slastice ravno iz Hollywooda

Foto: instagram.com/sunnyspop_retail
Foto: instagram.com/sunnyspop_retail

Glumci holivudske A liste posljednjih godina sve više otvaraju i svoje male tvrtke i dučančiće za uređenje doma.

Nisu svi smješteni na ekskluzivnim lokacijama Manhattana ili Los Angelesa, jer neki se skrivaju i u njihovim vlastitim domovima. Sandra Bullock i Mark Ruffalo samo su neki od slavnih glumaca koji su svoje hobije i interese usmjerili prema još jednom izvoru zarade.

Jeffrey Dean Morgan trgovinu je otvorio u New Yorku zajedno s glumcem Paulom Ruddom. Samuel’s Sweet Shop slastičarnica je čiji je vlasnik preminuo 2014. godine. Kako bi preživjela i dalje uveseljavala kupce, dvojac ju je odlučio kupiti i nastaviti posao.

Steve Carell, glumac popularne serije “Ured”, dućan je otvorio u svojoj kući u Massachusettsu. Naime, Carell je kupio dućan Marshfield Hills General Store u kojem se mogu pronaći razni predmeti, od hrane do detalja za dekoraciju doma.

Sandra Bullock otvorila je svoju cvjećarnicu pod imenom Walton’s Fancy & Staple u Austinu.

Ovaj dučančić otvoren je još 1969., a Bullock ga je premijestila na novu lokaciju.

U njoj se osim toga mogu kupiti i različite slastice.

Joan Cusack svoj je dućančić, Judy Maxwell Home, otvorila u Chicagu, a na mailove kupaca nerijetko odgovara sama. Trgovina je ispunjena magičnim i zabavnim detaljima, kako kaže glumica, i velikim izborom zanimljivih vintage predmeta.

Mark Ruffalo svoj je pop-up dućan otvorio prošle godine u New Yorku, a njegovo je ime Sunny’s Pop. Tamo se prodaju četke za WC iz Švedske i Estojnije i tepisi te jastuci ručno rađeni u Boliviji.

Držeći se podalje od trendova, Ruffalo u svojoj trgovini drži predmete koji su društveno odgovorni i prihvatljivi za okoliš.