Ideja za ručak: Njoki u umaku od povrća

Nakon osmosatnog radnog dana, žene nemaju previše vremena razmišljati što skuhati svojim ukućanima. To uvijek mora biti zdravo, svježe i ukusno.

Za današnji ručak vam donosimo vegansku ideju: Njoki u umaku od povrća. Ako želite dodatno obogatiti jelo, dodajte piletinu ili puretinu.

SASTOJCI

  • 3 žlice maslinovog ulja
  • pakiranje njoka
  • glavica luka
  • nekoliko cherry rajčica
  • tikvica
  • patliđan
  • peršin
  • sol, papar
  • 1 žličica meda

PRIPREMA

Njoke popržite na maslinovom ulju, dodajte luk narezan na sitne kockice.

Operite povrće i narežite ga na manje kockice. Cherry rajčice narežite na pola i sve dodajte u tavu s njokama.

Dinstajte oko 15 minuta. Pri kraju dodajte peršin, sol, papar i med.