Inspiraciju za poslovne outfite u rujnu crpimo s Instagrama

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Jedan od razloga zbog kojih se veselimo dolasku jeseni je promjena u našoj garderobi. Sakoi, čizme i pletiva igraju glavnu ulogu u novim modnim kombinacijama za jesen.

Inspiraciju za outfite za posao potražili smo na Instagramu gdje modne blogerice serviraju svježe kombinacije koje lako možete nositi i vi. High street modne kuće u ponudi skrivaju brojne komade koji izgledaju poput onih dizajnerskih te se odlično uklapaju u jesenski stil.

Jesen/zima 2018: Osam trendova koje ćemo ove sezone stalno viđati

Traperice i sako uz cipele niske pete jednostavan su recept za svakodnevni styling. Zanimljivom torbicom upotpunite ovakav look. Ove sezone popularne su bucket torbe, one rađene od perlica, a zanimljivi su i prozirni PVC modeli torbica.

Ne zaboravimo i na sveprisutni karirani uzorak koji možete uklopiti u sve, a najčešće ga viđamo kao dezen koji krasi sakoe.

Jesen ne prolazi bez dobrog starog balonera, a uz njega, dobra alternativa je i parka. Svoju vladavinu nastavljaju i odijela koja će vam dati pravi boss izgled.

Nemojte strahovati od jarkih boja – uključite ih u svoj ormar i razbijte sive dane svojim outfitom. Uz hlače, u svoju garderobu uvrstite suknje midi dužine – plisirane, karirane ili one životinjskog uzroka, ovisno u kojima se najbolje osjećate.

Šoping-lista za rujan: Izdvojili smo sedam favorita u kojima ćete uživati nekoliko sezona